espa pkm

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026, 9:12:34 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ρώσος διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός κοντά στην πρεσβεία στο Βερολίνο.

Νεκρός βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής, ένας Ρώσος διπλωμάτης έξω από την πρεσβεία της χώρας στο Βερολίνο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος να είναι προς το παρόν άγνωστες.

Τουλάχιστον 100 κιβώτια με θαλασσινά γύριζαν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, δημιουργώντας σύγχυση στους επιβάτες

Οι επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Χίθροου βρέθηκαν ενώπιον μιας δύσοσμης έκπληξης, καθώς περίμεναν τις αποσκευές τους μετά από πτήση από Κύπρο.

Με γνώμονα τη δημιουργία ενός πολιτιστικού, αναπτυξιακού masterplan στη Θεσσαλονίκη, από το ευρωπάϊκό πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης ολοκλήρωσε σήμερα την τριήμερη επίσκεψή του στην πόλη.

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε εργαζομένους και πελάτες καταστημάτων

Στο πλαίσιο ελέγχων για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού, την Πέμπτη , αστυνομικοί επέβαλλαν 29 πρόστιμα των 300 ευρώ, για παραβάσεις σχετικά με τη μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ένα βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης

Έξι παιδιά νοσηλεύονται συνολικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το GRTimes, έξι ανήλικοι από 20 ημερών μέχρι 15,5 χρονών νοσηλεύονται σε απλές κλίνες στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει προς το παρόν ανησυχία.

Έπεσε από γκρεμό ενώ έβγαζε σέλφι!

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιοο θάνατος μιας 33χρονης γυναίκας η οποία έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία από τον σύζυγό της.

Μετά τον ορισμό της υφαλοκρηπίδας δεν είναι ανάγκη να κάνετε συνέχεια εκεί σεισμικές έρευνες ή γεωτρήσεις, ανέφερε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών σε συζήτηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τον προϋπολογισμό του υπουργείο του

Μέσα σε λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, ένα διαστημικό σκάφος της NASA θα συντριβεί εσκεμμένα στην επιφάνεια ενός αστεροειδή. Ο στόχος; Να τον κάνει να παρεκκλίνει από την πορεία του.

Η αποστολή αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται αποστολή «πλανητικής άμυνας», αναμένεται ότι θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να είναι προετοιμασμένη για την περίπτωση απειλής πρόσκρουσης αστεροειδούς στο μέλλον.

180 σημεία δειγματοληψίας στήθηκαν από τον ΕΟΔΥ σε όλη την επικράτεια

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 180 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν 27279 rapid test και ανευρέθηκαν 922 θετικά (3.38%).

Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί από τη Συρία, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλλαβαν εχθές το απόγευμα στην Εγνατία οδό, στο ύψος Κερδυλλίων, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 21 ετών από το Ιράκ, για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.