Ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των δραστών
Τους τεχνικούς της ΔΕΗ παριστάνανε τρεις άνδρες, προκειμένου να εισβάλουν σε διαμέρισμα 77χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης απ’ όπου αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τους τεχνικούς της ΔΕΗ παριστάνανε τρεις άνδρες, προκειμένου να εισβάλουν σε διαμέρισμα 77χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης απ’ όπου αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο 59χρονος ελληνικής καταγωγής, δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τραύματα στον αριστερό μηρό και στην αριστερή οσφυϊκή επιφάνεια από 58χρονο, με καταγωγή από την Αλγερία.
Ειδικότερα, η κ. Λουντζέσκου σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι «αυτό που έχει σημασία για το ΝΑΤΟ είναι αυτός ο εξοπλισμός να είναι διαλειτουργικός, να μπορούμε να εργαστούμε μαζί και να επιχειρούμε παράλληλα.
Η εταιρεία Medicago, θυγατρική της ιαπωνικής φαρμακευτικής εταιρείας Mitsubishi Tanabe Pharma, σκοπεύει να καταθέσει έως το τέλος του 2021, αίτηση έγκρισης προς τις αρμόδιες Αρχές του Καναδά ,για να κυκλοφορήσει το δικό της εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου της Γερουσίας, Μαρία Κάντγουελ κάλεσε την Τρίτη, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, να μην διαγράψει κανένα από τα έγγραφα που σχετίζονται με την κατάθεση της μάρτυρος δημοσίου συμφέροντος της εταιρίας, Φράνσις Χάουγκεν.
Ο κ. Γιαννάκος υποστήριξε ότι οι ελλείψεις προσωπικού έγιναν ακόμη μεγαλύτερες λόγω του ότι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε αναστολή εργασίας, ενώ μειώθηκε και ο αριθμός των κλινών ΜΕΘ, όπως αναφέρει.
Δύο από αυτούς προέρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα Ιταλία και Ολλανδία. Οι υπόλοιποι τρεις από περιοχές της Αττικής.
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία, στις 25 Οκτωβρίου 2021, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.