Το υπουργικό συμβούλιο της χώρας αποφάσισε σήμερα την χορήγηση ενισχυτικής τρίτης δόσης για τις ευπαθείς ομάδες
Τις προηγούμενες ημέρες τα κρούσματα και οι νοσηλείες στην Κύπρο έχουν αυξηθεί, κάτι που επίσπευσε την απόφαση αυτή.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς με ανακοίνωσή του απαιτεί την έγκριση των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν στο Νομό Κιλκίς.
ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ
1). ΓΕΛ ΧΕΡΣΟΥ. Τάξη Β-Ομάδα προσανατολισμού: Ανθρωπιστικών Σπουδών
2). ΓΕΛ ΧΕΡΣΟΥ. Τάξη Β-Ομάδα προσανατολισμού: Θετικών Σπουδών
Είναι αξιοσημείωτος ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουν οι αστυνομικοί του Κιλκίς στη διαχείριση της προστασίας των ανθρώπων και στην ομαλή και ασφαλή κίνηση των οχημάτων μέσα στο κέντρο του Κιλκίς με παράλληλη συγκέντρωση και πορεία πολιτικών ή συνδικαλιστικών φορέων.
Κέρδη άνω των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 23 έως και τις 29 Αυγούστου 2021 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.212.664 ευρώ.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί σε Αιγάλεω και Θερμαϊκό, οι οποίοι κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ» και «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ», αντίστοιχα.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.840, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 593.668 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες.
Τις προηγούμενες ημέρες τα κρούσματα και οι νοσηλείες στην Κύπρο έχουν αυξηθεί, κάτι που επίσπευσε την απόφαση αυτή.
Επτά εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εφαρμογής από τον Εμανουέλ Μακρόν, οι Γάλλοι έχουν πλέον συνηθίσει να δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους για να μπουν σε μια σειρά από δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του κινήματοςΖαμπιουλάχ Μουτζαχίντ, δήλωσε σήμερα στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ότι θα βασιστούν σε χρήματα που θα προέρχονται από την Κίνα.