espa pkm

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026, 9:17:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

64 ολόκληρα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να πλήξει χιονιάς και παγετώνας την χώρα της Λατινικής Αμερικής, δείχνοντας το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Συγκεκριμένα ήταν το 1957, όταν καταγράφηκαν 1,3 μ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Μακεδονία και στην Θράκη ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν κατά τις απογευματινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 μέχρι 41 βαθμούς στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία θα κυμανθεί από 42-43 βαθμούς κελσίου.

Στην σύλληψη ενός άντρα στο Κιλκίς προχώρησε η Ελληνική αστυνομία καθώς ο άντρας διατηρούσε σε θερμοκήπιο δίπλα στο σπίτι του δενδρύλλια με χασίς.

Ο Αγρότης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Παιονίας μετά από πληροφορίες που ήρθαν στους αστυνομικούς από ανώνυμες πηγές.

Κοινή εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Κιλκίς για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία αποτελούμενη από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Κώστα Κατσιάνο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σπύρο Μιχαηλίδη και τον Διευθυντή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Γιώργο Ηλιάδη.

Η Κίνα ανακοίνωσε 55 νέα κρούσματα κορονοϊού στην ηπειρωτική χώρα σημειώνοντας μείωση από το προηγούμενο 24ωρο (64).

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανέφερε ότι 30 από τις νέες μολύνσεις ήταν περιστατικά τοπικής μετάδοσης ενώ δεν έχουν αναφερθεί νέοι θάνατοι από τον κορονοϊό.

Αύξηση κατά 2.400 στα κρούσματα μέτρησε το τελευταίο 24ωρο η Γερμανία με τα συνολικά κρούσματα να φτάνουν τα 3.769.165 σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Στην Γερμανία επικρατεί και εκεί η μετάλλαξη Δέλτα που έχει σαρώσει την Ευρώπη και τον κόσμο, με πολλές χώρες να παίρνουν μια σειρά μέτρων περιορισμού ενάντια στον κορονοϊό.

Στην Νέα Νότια Ουαλία η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι 210 άνθρωποι έχουν προσληφθεί από τον κορονοϊό.

Η αστυνομία του Σίδνεϊ στήνει πολλά σημεία ελέγχου προκειμένου να αποτρέψει μια προγραμματισμένη διαδήλωση κατά του lockdown.

Εχτές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σε συγκρούσεις με Ισραηλινούς στρατιώτες  270 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων εναντίον του εποικισμού και στην κηδεία ενός νεαρού ο οποίος σκοτώθηκε χθες από ισραηλινά πυρά, ανέφερε η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Οι φωτιές έχουν τυλίξει το αλβανικό χωρίο Εξαμίλι

Σοκάρει η εικόνα από τις ακτές τις Κέρκυρας, καθώς το αλβανικό χωριό Εξαμίλι περιβάλλεται από τις φλόγες.

Το Ισραήλ κατηγόρησε απόψε το Ιράν ότι ευθύνεται για την επίθεση, στα ανοιχτά του Ομάν, εναντίον ενός τάνκερ ισραηλινών συμφερόντων, τονίζοντας ότι απαιτείται «σκληρή απάντηση»

Ομάν: Η επίθεση σε ισραηλινό τάνκερ ήταν απάντηση στην επίθεση σε συριακόαεροδρόμιο, σύμφωνα με ΜΜΕ