Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 5:10:53 μμ
etpa
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Φαχρετίν Κότζα δήλωσε σήμερα ότι στην Τουρκία ξεκίνησαν οι τοξικολογικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

«Στην Τουρκία άρχισαν οι τοξικολογικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V. Γίνεται μια ξεχωριστή προετοιμασία σε σχέση με αυτό.

Συνεχίζεται και σήμερα, στην Ιταλία, η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού. Τα νέα κρούσματα είναι 19.886, ενώ 308 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 353.704 τεστ, το 5,6% από τα οποία προέκυψε θετικό.

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια θάνατοι που συνδέονται με την Covid-19 έχουν καταγραφεί επίσημα σε όλο τον κόσμο, μετά το ξέσπαμα της πανδημίας του νέου κορονοϊού τον Δεκέμβριο του 2019, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίστηκε σε επίσημες εκθέσεις.

Η Τέρνα Ενεργειακή ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Τηλεματική, και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου για τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ)». 
Ανάδοχος του έργου είναι η κοινοπραξία Τέρνα Ενεργειακή (70%) – Indigital (15%) – AMCO (15%) ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκατ.

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του καθολικού lockdown στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου, πραγματοποίησαν εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα σωματείων.

Ζητούν, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια τεστ για τον κορονοϊό κάθε εβδομάδα σε χώρους δουλειάς με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας, την λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους και την ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου για να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Του Νίκου Καπουτζή, προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, Ιατρού.

Το τελευταίο έτος λόγων των εκτάκτων υγειονομικών συνθηκών που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού Covid 19 στο Γ.Ν. Κιλκίς δημιουργήθηκαν τρεις (3) κλινικές για την νοσηλεία των ασθενούντων, οι οποίες και ενισχύθηκαν με δύο (2) Παθολόγους, δύο (2) Πνευμονολόγους, μια (1) Βιοπαθολόγο, μία (1) ιατρό Γενικής Ιατρικής και επιπλέον, με νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και παραϊατρικό προσωπικό, προερχόμενο όλο το παραπάνω προσωπικό από την υγειονομική δύναμη του Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας. Μετακινήσεις που η αναγκαιότητά τους έγινε αποδεκτή από όλους.

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 20:36

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη στη Γουμένισσα

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου τα Γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας, όπου και συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο κ. Αστέριο Τάτση και την Αντιπρόεδρο κ. Ελένη Τζιούνη.

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:30

Η σύγχυση των λέξεων

Γράφει ο Χρήστος Σπίγκος.

Η υποκρισία δεν είναι τέχνη, όπως η αναισθησία δεν είναι ψυχραιμία.
Και το ψέμα σε υπουργικά χείλη δεν είναι πολιτική.
Τις τελευταίες ημέρες τα είδαμε όλα.

Την Κυριακή 7/3 θα πραγματοποιηθεί η 104η Αιμοδοσία των "Ακριτών" Πολυκάστρου, του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι, στο "Σπίτι του Πόντου" στο Πολύκαστρο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-2-2021)