Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 5:40:46 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα τουλάχιστον τέσσερα σπίτια στη Ράφα, εγείροντας φόβους ότι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η σχεδιαζόμενη χερσαία στρατιωτική επιχείρηση στο νότιο άκρο του πολιορκημένου παλαιστινιακού θύλακα, όπου συνωστίζονται εκατοντάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στέφανου Παραστατίδη στην Στοκχόλμη έχει ως εξής:

Επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης κατά της αντιπολίτευσης - «Εκεί δίπλα βρέθηκαν φορτηγά με χώματα, όταν έγινε το δυστύχημα έπρεπε μηχάνημα να ανοίξει δρόμους - έχει γκρεμούς εκεί».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-3-2024)

Οι μαθητές του 1ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς άπλωσαν σήμερα την πιο ευωδιαστή μπουγάδα στέλνοντας από την πλατεία Ειρήνης μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Με σημείο εκκίνησης σχολεία της Κύπρου η ακτιβιστική δράση ‘’Απλώνω Ευτυχία Δυναμώνω τη Φλόγα της Καρδιάς’’, στηριγμένη στην ιδέα της Κύπριας εκπαιδευτικού Γεωργίας Σολωμού, εφαρμόζεται από φέτος και στις σχολικές μονάδες της χώρας μας με σκοπό να διδάξει στα παιδιά τις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς.

Αναστολή δραστηριοτήτων για τη θυγατρική του αμερικανικού ομίλου υπό το βάρος του ενεργειακού κόστους - Μέχρι τις 31 Μαΐου θα συνεχίσει τη λειτουργία του το εργοστάσιο στο Κιλκίς - Στον δρόμο μένουν περίπου 90 εργαζόμενοι.

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Μαρτίου παράσταση της θεατρικής σκηνής της ΤΕΧΝΗΣ, με το έργο "Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, αναβάλλεται για το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, λόγω ασθένειας των ηθοποιών.

Πάνω από 4.600 αιτούντες άσυλο έχουν φθάσει στη Βρετανία σε μικρά σκάφη από τις αρχές του 2024, αριθμός-ρεκόρ προκαλεί νέο πολιτικό πονοκέφαλο για τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ.

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι αγνοούνται από την κατάρρευση, το βράδυ της Δευτέρας, ενός χρυσωρυχείου στην κεντρική Λιβερία, ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος της κυβερνητικής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Ερυθρά Θάλασσα και τη διμερή αμυντική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας (NSA) του Ηνωμένου Βασιλείου Σερ Τιν Μπάροου και τον «σκιώδη» υπουργό Άμυνας του Εργατικού Κόμματος Τζον Χίλι, στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Λονδίνο.