espa pkm

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, 9:18:54 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 20:36

Λάθος και άθλος

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης.

 

Κάποτε ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλεψε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Κι όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι πέρα από κάθε λογική, εκείνος απάντησε: "Μήπως το ίδιο δεν κάνετε κι εσείς με την ψήφο σας; Μήπως με την ψήφο σας δεν ανακηρύσσετε τους πολιτικούς σε άντρες";
Το πραγματικό "είναι" του  οποιουδήποτε πολιτικού δεν το προσδιορίζει η ψήφος του λαού, αλλά η πολιτική  παιδεία του ιδίου. Το ήθος και ο χαρακτήρας. Η σχέση του με την κοινωνία, την εργασία, τον άνθρωπο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-10-2019)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-10-2109)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-10-2019)

Με ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ορίστηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Συνελήφθη χθες (7 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 62χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα των αστυνομικών σε κτήμα ιδιοκτησίας του και σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκε ο κιλκισιώτης Κυριάκος Σωτηριάδης ως εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ.

Είναι η πρώτη φορά που ένας κιλκισιώτης εκλέγεται από τους συνέδρους της ΟΝΝΕΔ στο κορυφαίο πολιτικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα από το μαζικότερο συνέδριο που έγινε ποτέ, με περισσότερους από 2000 συνέδρους. Οι νεολαίοι εκλέγουν 15 μέλη τους στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και ο νεαρός Κυριάκος ήταν ένας από αυτούς.

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη απάντηση στη βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ  Ειρήνη Αγαθοπούλου:

Ο Νομός Κιλκίς καλωσορίζει την αγαπητή Κα Ειρήνη Αγαθοπούλου στο τόπο μας. Δεν μπορεί κανείς να μην προβεί σε αυτή την ευχή ασφαλώς από τη στιγμή που θα διαβάσει και θα ενημερωθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την επενεξέταση και ένταξη στην Α' ζώνη των κριτηρίων ένταξης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που κατέθεσε η επανακάμψασα στα πάτρια εδάφη Βουλευτής του νομού μας.

Στη διαφημιστική καμπάνια War Memorial Tourism Campaign-Greece, θα συμμετέχει το Κιλκίς, μαζί με τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Πρόκειται για μια δράση προβολής η οποία λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά και αφορά στους πολέμους του 20ου αιώνα με τίτλο 20th Century War Memorial-Central Macedonia, Greece.

Θέσεις εργασίας στην βιομηχανία Unismack ΑΒΕΕ, που ζητά Τεχνικό - Συντηρητή και Εργοδηγό Μηχανικό Υπεύθυνο Συσκευασίας