Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πώς μπορώ να είμαι ωφέλιμος, σε μια εποχή που ο Δημότης Κιλκίς νοιώθει πληγωμένος
Άρθρο του Υπ. Δημοτικού Σύμβουλου Κιλκίς Πουντζουκίδη Κων/νου, με το συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" και υπ. δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.
Μήνυμα Δημήτρη Τσαντάκη προς τους νέους
Φίλε νέε δημότη του Κιλκίς,
Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια νέα αρχή για ένα Δήμο Κιλκίς που δίνει φωνή στους νέους,
υποστηρίζει τους νέους,
θέλει τη δύναμη των νέων,
για το νέο και σύγχρονο Κιλκίς.
‘’Το Κιλκίς Μπροστά’’ με μεγάλη συγκέντρωση στο Γαλλικό
Ο Γαλλικός έχει αποφασίσει να πάει Μπροστά! Διατράνωσε την πεποίθησή του να ακολουθήσει το Δημήτρη Κυριακίδη σε ένα καινούριο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Δήμο Κιλκίς με καθαρότητα αρχών
Ο Θ. Πασσαλίδης μιλά για τη Γενοκτονία
Ο πρ. βουλευτής Θεόδωρος Πασσαλίδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που οργανώνει την Κυριακή 19 Μαίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς ο πολιτιστικός σύλλογος "ΑΡΜΟΝΙΑ"
Κλίμα νίκης στο Αξιοχώρι και στον Άσπρο για την «Παιονία Ισχυρή»
Την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης στις επισκέψεις που πραγματοποίησε στο Αξιοχώρι και στον Άσπρο της Δ.Ε. Πολυκάστρου, το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαΐου.
Γεύμα Αγάπης από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς
Μέσα σε κλίμα χαρούμενο,ζεστό,φιλικό και οικογενειακό πραγματοποιήθηκε το "Γεύμα Αγάπης" που διοργάνωσε ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς
«Το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς… αύριο. Ξαναδιαβάζοντας το παρελθόν…»
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019,
Κυριακίδης: Κοσμοπλημμύρα σε Μυριόφυτο και Αμάραντα
Τα Αμάραντα, ο Άγιος Χαράλαμπος και το Μυριόφυτο έστρωσαν το δρόμο της νίκης στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στη μέση του κύκλου των περιοδειών του. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, περιστοιχισμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τα δύο πρώτα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης στις αρχές της εβδομάδας και εξέθεσε το πρόγραμμά του για την περιοχή με έμφαση στη χάραξη μιας νέας αγροτουριστικής πολιτικής και στην ουσιαστική αξιοποίηση υποδομών για το σκοπό αυτό όπως το λαογραφικό μουσείο των Αμαράντων.
Τονικίδης: «Αρνούμαστε να παραδώσουμε στη λήθη τις 353.000 ψυχές των νεκρών μας»
Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Παύλος Τονικίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, με το συνδυασμό «Δήμος ΑΞΙΩΝ» προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η 19η του Μάη ορίσθηκε ομόφωνα από τη βουλή των Ελλήνων ως «Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού». Είναι ημέρα δέησης, θλίψης, απόδοσης τιμής κι έκφρασης σεβασμού για τις 353.000 ψυχές Ποντίων που δολοφονήθηκαν βάναυσα από τους Οθωμανούς Τούρκους, μόνο και μόνο γιατί υπήρξαν Χριστιανοί και Έλληνες.