espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 11:22:02 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Νεκρός βρέθηκε 47χρονος λουόμενος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ είχε πάει για κολύμπι στον Άγιο Μάμα, κοντά στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για ρώσο υπήκοο, ο οποίος φαίνεται ότι παραθέριζε στη Χαλκιδική.
Συναγερμός σήμανε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων το πρωί της Παρασκευής όταν δικηγόροι προσερχόμενοι στα δικαστήρια εντόπισαν ύποπτο δέμα και κάλεσαν τις αρμόδιες Αρχές.

Το αντικείμενο εντοπίστηκε στην είσοδο που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι για να μπουν στο προαύλιο των δικαστηρίων.

Την προσεχή εβδομάδα θα ανακοινώσει την απόφασή του ως προς την υπόθεση της Μολδαβής - θύματος trafficking, στο πλαίσιο της οποίας ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτό το αίτημα της έκδοσής της, υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
Το ενδιαφέρον του ομίλου Κοπελούζου για τη «ΔΕΠΑ Εμπορίας» επιβεβαίωσε χθες μιλώντας σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής του κ. Δημήτρης Κοπελούζος. Πρόκειται για την εταιρεία που θα προέλθει από τον διαχωρισμό της ΔΕΠΑ - στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης - και θα περιλαμβάνει την Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Αττικής (ΕΠΑ Αττικής), τις μακροχρόνιες συμβάσεις προμήθειας αερίου με τη ρωσική Gazprom, την τουρκική BOTAS και την αλγερινή Sonatrach, καθώς και τη χονδρεμπορική αγορά.
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 07:54

Ζητείται υπάλληλος

Η Εταιρία ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε με έδρα την ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς, αναζητεί:

Υπάλληλο Τμήματος Μηχανογράφησης.

Οι δικηγόροι που συμμετέχουν στην ομάδα έρευνας του ειδικού ανακριτή με εισαγγελικά καθήκοντα Ρόμπερτ Μάλερ, προσπαθούν να πείσουν ένα ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ, ν’ απορρίψει το αίτημα του πρώην προέδρου της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ για την αποφυλάκισή του με την καταβολή εγγύησης.
Παρέμβαση-μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος με αφορμή τη προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε:
Συναγερμός σήμανε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων το πρωί της Παρασκευής όταν δικηγόροι προσερχόμενοι στα δικαστήρια εντόπισαν ύποπτο δέμα και κάλεσαν τις αρμόδιες Αρχές.

Το αντικείμενο εντοπίστηκε στην είσοδο που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι για να μπουν στο προαύλιο των δικαστηρίων.

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η μείωση του αριθμού των μαθητών που κάθε χρόνο εισέρχονται στα σχολεία του νομού, ως απόρροια της δημογραφικής συρρίκνωσης και της γήρανσης του πληθυσμού του ν. Κιλκίς.

Από τον δημοτικό σύμβουλο Παιονίας Ηλία Αριζάνη λάβαμε και καταχωρίζουμε ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη, ως εξής: Κύριε Δήμαρχε, Στη προηγούμενη συνεδρίαση της 24 Μαΐου στο θέμα που αφορούσε την αγροτική οδοποιία και που προκάλεσε τις γνωστές διαφωνίες με τον κόσμο, έκανα μια τοποθέτηση. Αναφέρθηκα σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που τρέχει τώρα για αγροτική οδοποιία.