Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 6:43:55 πμ
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009 07:13

6ος στα 10 χιλιόμετρα ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος, και φροντίζει να το επιβεβαιώνει συνεχώς με την αγωνιστική του παρουσία.
Αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος, που ολοκλήρωσε με άριστα το μεταπτυχιακό του στην Βοστόνη και που από τον Σεπτέμβριο θα εργάζεται εκεί ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, πήρε μέρος το Σάββατο στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα Συλλόγων στον αγώνα 10.000 \μ.  που έγινε στην Νέα Υόρκη και τερμάτισε στην 6η θέση με επίδοση 32'47''14.


Η επίδοση δεν είναι προσωπικό ρεκόρ για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε τρέξει τον Μάρτιο την ίδια απόσταση σε 32'21''46, ωστόσο σε ένα πρωτάθλημα που τον πρώτο λόγο έχουν η κατάταξη και οι βαθμοί για τους συλλόγους, ήταν επόμενο να γίνει μια κούρσα αργή και με έμφαση στην τακτική και οι επιδόσεις να είναι μέτριες για τις δυνατότητες των αθλητών, που σίγουρα  έχουν τη δυνατότητα τα τρέξουν πολύ γρηγορότερα.
Ο Παπαδόπουλος έτρεξε σ' αυτό τον αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών που θα γίνει φέτος στη Θεσσαλονίκη στις 1 & 2 Αυγούστου και στο οποίο έχει δηλωθεί να αγωνιστεί στα 5.000 μ.