Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 3:45:04 μμ
etpa

Διάφορα Αθλήματα

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 09:24

Με την γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Συνάντηση της βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, με την γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού: "Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός του Κιλκίς χρειάζεται τη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας".

Τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα στον Α. Παντελεήμονα Κιλκίς, όπου προπονείται η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού, επισκέφθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ειρήνη Αγαθοπούλου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κιλκισιακού, κ. Λάζαρο Μεταλλίδη, τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί σοβαρά κατά την διάρκεια της πανδημίας. Όλα  τα πρωταθλήματα διακόπηκαν  οριστικά, τα έσοδα των ομάδων μειώθηκαν καθώς έχει απαγορευτεί  η είσοδος σε φιλάλθους και με όλα τα περιοριστικά μέτρα είναι δύσκολο να επιτευχθεί  οικονομική ενίσχυση των συλλόγων από χορούς και εκδηλώσεις.
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 20:19

"Αλέξανδρος" Κιλκίς: Στον ΠΑΟΚ ο Θεόδωρος Καλπάκης!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Αλέξανδρου Κιλκίς, παίρνει μετεγγραφή για τον ΠΑΟΚ. Από την Παρασκευή λοιπόν ο Θεόδωρος Καλπάκης είναι και επίσημα μέλος της Κ13 του ΠΑΟΚ, μεγαλώνοντας έτσι τη…κιλκισιώτικη παροικία. Αναλυτικά η αναοίνωση του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 19:11

Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού στον 1ο Όμιλο της Β' κατηγορίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.