Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 11:50:41 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Σάρισα Παιονίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρεία Κολιός για την χορηγία στην αθλήτριά μας Ιωακειμίδου Μαρία που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας tae kwon do στο Κοπερ της Σλοβενίας όπου θα διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα eitf taekwon do 2024.

Το παιχνίδι ΚΟΥΠΑ Κιλκίς – Ολυμπιακός Βόλου είχε διακοπεί …λόγω βροχής την Κυριακή. Η έντονη βροχόπτωση έφερε νερά μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί η αναμέτρηση!

Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 11:09

Ο Κυριάκος Σαχπεκίδης 17ος στον μαραθώνιο «Μ. Αλέξανδρος»

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την 17η θέση κατέλαβε ο αθλητής του Αίαντα Κιλκίς Κυριάκος Σαχπεκίδης ο οποίος συμμετείχε στον διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Ο αθλητής του Αίαντα έτρεξε στα 5000 μέτρα και μεταξύ των 5500 αθλητών κατέλαβε την 17η θέση με χρόνο 18.29΄.

Ο Κιλκισιώτης αθλητής Χνιτίδης Σάββας Παναγιώτης, που προπονείται με τον Ιάσονα Ιωαννίδη, συμμετείχε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στην διοργάνωση του Μέγα Αλέξανδρου και με χρόνο 18':19" πήρε την 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 15-18, την 13η θέση στην κατηγορία ανδρών και την 14η θέση στην γενική κατάταξη.

Σε μια κανονική χώρα μια βροχή θα σήμαινε πως οι θεατές θα πήγαιναν σε ένα αγώνα μπάσκετ με ομπρέλα μέχρι να μπουν στο Κλειστό Γυμναστήριο. Στο Κιλκίς οι ίδιοι θεατές την Κυριακή 21 Απριλίου χρειάστηκαν την ομπρέλα και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο καθώς η βροχή που πέφτει στο Κιλκίς  διαπερνά (το νερό δηλαδή) και τις στέγες των κλειστών γυμναστηρίων. 

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 22:51

Προπονητής Εθνικής Ομάδας Muay Thai ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στις 27-28 Απριλίου  θα ταξιδέψει η Εθνική Ομάδα  Muay Thai για να συμμετέχει στο Open Muay Thai Cup στο Ζρενιανιν της  Σερβίας. Ένα Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Σερβική Ομοσπονδία και που μετά από  επίσημη πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουαιται (ΠΟΜ) θα συμμετέχει και η Ελληνική Αποστολή.

Ο 4ος Διασυλλογικός αγώνας Ιππικής αντοχής θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου στο Ράντσο Κιλκίς.

Το 11ο baby taekwondo cup Κοζάνης διεξήχθη στις 7 Απριλίου 2024 στο κλειστό στάδιο Λευκόβρυσης.

Με τις καλοκαιρινές διαθέσεις του καιρού αντάμωσε το περασμένο Σάββατο η άνοιξη του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς!

Την εξαιρετικά επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση του διασυλλογικού πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ-18 διαδέχονται αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου οι διασυλλογικοί αγώνες Κ-16.

Σελίδα 1 από 340