Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 12:26:13 πμ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 19:48

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Συντάκτης:

Έκανε τα πάντα η ανδρική ομάδα γτου Αλέξανδρου ια να δυσκολέψει την άνοδο της
Δεν έφτανε η ήττα στις Μουριές, ήρθε και και άλλη ήττα αυτή την φορά εντός έδρας από το Κοιλάδι με 0-2. Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας αντιμετώπισε και πάλι υπεροπτικά την ψυχωμένη αντίπαλο της, η οποία κατέβηκε στο γήπεδο με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα για την νίκη.

Και έτσι έγινε… η φλύαρη υπεροχή του Αλέξανδρου δεν απέδωσε και σε δύο κόντρες επιθέσεις οι φιλοξενούμενοι πήραν πανάξια νίκη, δείχνοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι τα παιχνίδια κερδίζονται με ιδρώτα και πάθος και όχι με τον καθησυχασμό της διαφοράς των 9 βαθμών από τον δεύτερο. Τώρα που η διαφορά είναι πλέον στους 6 βαθμούς ,θα πρέπει όλοι οι νεαροί παίκτες του Αλέξανδρου να ενστερνιστούν την κρισιμότητα του επόμενου παιχνιδιού και να δώσουν τις τελικές τους εξετάσεις για το αν είναι έτοιμοι να ανταγωνισθούν με επιτυχία τις ομάδες της επόμενης κατηγορίας. Πάντως οι παίκτες του Αλέξανδρου μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα του επόμενου παιχνιδιού και για να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έδωσαν όρκο για νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Η Ακαδημία πάντως οφείλει να παραδεχθεί την πανάξια νίκη του Ηρακλή Κοιλαδίου αλλά και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Κοπή της βασιλόπιτας από την Ακαδημία
Με επιτυχία έγινε το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας η κοπή της βασιλόπιτας με παρόντα σχεδόν όλα τα τμήματα της ,πλην των παίδων που έδιναν αγώνα πρωταθλήματος. Τα τυχερά τμήματα ήταν το τμήμα Μαρσέιγ-Ιντερ και τα babini. Ευχές για καλή χρονιά και γεμάτη επιτυχίες απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας και οι προπονητές της. Ακολούθησαν φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ατέρμονα με πλούσια δράση και πολύ ποδόσφαιρο.