Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, 2:19:57 πμ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 19:18

Volleyball Camp για την Ακαδημία του Αίαντα

Συντάκτης:

Ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα έκανε την Πέμπτη και την Παρασκευή 3 και 4/9/20 η Ακαδημία μας στο τετραήμερο Volleyball Camp που διοργάνωσε ο Αίας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Τσιριχτές χαρούμενες φωνούλες από τα πιτσιρίκια και αθλητικά συνθήματα από τις αθλήτριες του προ-αγωνιστικού τμήματος εγκαινίασαν τη νέα χρονιά της Ακαδημίας μας με τις ιδιαιτερότητες της βέβαια, όμως είναι γνωστό πόσο εύκολα προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα, ως πιο πρακτικοί  άνθρωποι, όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό!

 

Μετά λοιπόν την απαραίτητη θερμομέτρηση στην είσοδο του γυμναστηρίου οι μικροί αθλητές και οι  αθλήτριες εισέρχονταν στον αθλητικό χώρο όπου σε μικρές ομάδες με την προπονήτρια της Ακαδημίας μας κ. Τάνια Σακαλάκη  και τις βοηθούς της (αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας των Παγκορασίδων μας) διασκέδασαν, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και πολλά παιχνίδια.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων της Ακαδημίας Βόλεϊ.

Άλλες δύο συναντήσεις έχουμε προγραμματισμένες στο Volleyball Camp του Αίαντα: τη Δευτέρα 7/9 (19.20-21.20) και την Τρίτη 8/9 (19.00-20.30) στο Κλειστό Γυμναστήριο (ΔΑΚ) της πόλης μας.

Πληροφορίες για τις δράσεις της ομάδας Βόλεϊ του Αίαντα όλοι οι φίλοι μας θα βρίσκετε στη δημόσια σελίδα μας: https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

αλλά και οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μας στην Κλειστή ομάδα μας: https://www.facebook.com/groups/702440253165742/

Τέλος ευχαριστούμε τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, οι οποίοι για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας  για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσής μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα 7/9/20 και την Τρίτη 8/9/20 στο Κλειστό μας Γυμναστήριο με πολύ κέφι και πολύ Βόλεϊ!!