Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:03:53 πμ
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2012 20:54

Στρατιώτες στο Ειδικό Σχολείο

eidiko-sxoleio-kilkis
Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι του στρατού βρέθηκαν κοντά στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς. Αξιωματικοί και στρατιώτες από τις δυο μονάδες της Αργυρούπολης - Κιλκίς 596 Α/Μ ΤΠ και 116 Α/Μ ΜΠΠ έδωσαν με την επίσκεψη τους χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.
Χαμόγελα, γλυκά και μουσικές προς τέρψη όλων των αισθήσεων είχαν την τιμητική τους . Κατά την επίσκεψη τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα, κάθισαν μαζί με τους μαθητές είπαν τα κάλαντα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έδωσαν δώρα και αντάλλαξαν ευχές.
Η ψυχική και ηθική ικανοποίηση ίσως είναι η πιο σημαντική ανταμοιβή για όλους.
Με την ευκαιρία των εορτών οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Ταξίαρχο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» κ. Καββαδία Χρήστο, τους διοικητές της 596 Α/Μ ΤΠ Ανχη (ΠΖ) κ. Μοδίτση Κωνσταντίνο, και της 116 Α/Μ ΜΠΠ Ανχη (ΠΒ) κ. Παράσχο Νικόλαο, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες των στρατιωτικών μονάδων για την ηθική και υλική υποστήριξη που προσφέρουν στο σχολείο.
Επίσης, ευχαριστούν τους Προσκόπους Κιλκίς για την εθελοντική προσφορά τους, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Ποζίδου Βούλα, τα Δημοτικά Σχολεία του νομού Κιλκίς για τη συνεργασία τους και όλους τους πολίτες που  ενθαρρύνουν, συμπαραστέκονται και βοηθούν κάθε προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς και ευχόμαστε από ψυχής: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!