Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε και το νομικό πλαίσιο που θα διέπει τη διαβίωση τόσο των Ελλήνων στη Βρετανία, όσο και των Βρετανών στην Ελλάδα.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε τους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να ακολουθηθεί, εκατέρωθεν, πολιτική αρχών στη διαδικασία του Brexit.
Η κ. Σμιθ, από την πλευρά της, παρέθεσε τις βρετανικές θέσεις και επιδιώξεις, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ.
Ο κ. Δραγασάκης και η κ. Σμιθ επέμειναν στην ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, κυρίως στην οικονομία και τον πολιτισμό, καθώς και σε άλλα πεδία.
Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλυσε τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των στόχων της νέας «Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».
Πηγή: Το Βήμα



