Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 2:42:57 πμ
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:59

Γερολιόλιος: «Και Όλυμπος και Θάλασσα-εναλλακτική πρόταση για διακοπές»

«Είναι καλύτερο να βλέπουμε το ποτήρι όσο το δυνατόν γίνεται μισογεμάτο, παρά μισοάδειο». Με αυτή τη φράση περιέγραψε την κατάσταση με τον τουρισμό στο δήμο του, ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή απλά επικίνδυνοι.

«Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει πεζοπορία το πρωί στον Όλυμπο, extreme sports, στη συνέχεια να επισκεφθεί τα μοναστήρια μας, τους εξαιρετικούς αρχαιολογικούς χώρους, να κάνει το μπάνιο του και να καταλήξει και το βραδάκι αν θέλει και το επιθυμεί στην νυχτερινή μας ζωή, αυτό και μόνο κάνει τους επισκέπτες να έχουν πολλές επιλογές για να μπορέσουν να περάσουν τις διακοπές τους», ανέφερε ο κ. Γερολιόλιος, περιγράφοντας το τουριστικό προϊόν του δήμου Δίου – Ολύμπου.

Αγωνία για την τουριστική σεζόν

«Νιώθω ότι αρχίζουμε σιγά-σιγά να κινούμαστε στον τομέα της εστίασης και της παροχής των υπηρεσιών, ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα και στον τομέα της διαμονής. Εξ άλλου, αυτό αφορά ολόκληρη την Ελλάδα, όχι μόνο τον δικό μας δήμο», τόνισε ο κ. Γερολιόλιος.

Ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου έχει μια εναλλακτική πρόταση, για τις διακοπές των Ελλήνων.

«Καταρχήν είμαστε ασφαλής προορισμός, έχουμε πάρα πολύ κοντά, όλα εκείνα που χρειάζεται κάποιος στην περίπτωση που κάτι πάει ανάποδα, να το υποστηρίξουμε, κέντρα υγείας, νοσοκομεία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη. Προτείνουμε λοιπόν τους ανθρώπους να έρθουν στον τόπο μας να τον επισκεφτούν. Ναι, θεωρούμε ότι είναι μια ευκαιρία ώστε κάποιος να δει εναλλακτικά κάποια πράγματα».

Ακούστε όσα είπε ο κ. Γερολιόλιος στον Flash 99.4

Δείτε επίσης:

Ντέμπλας: Ελάτε άφοβα για διακοπές στην μαγευτική Χαλκιδική

Πηγή: Politic.gr