Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 12:52:11 πμ
etpa
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 19:12

Λέξα: «Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την διάκριση μεταξύ ανδρών – γυναικών»

Συντάκτης:

Αποκλειστική συνέντευξη στο PAOKnews.gr παραχώρησε η παίκτρια μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Λέξα.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ μίλησε για την δύσκολη περίοδο που διανύει ο αθλητισμός λόγω του κορονοϊού, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως περάσατε την μεγάλη περίοδο της καραντίνας και αν νιώσατε αδικημένες για το «λουκέτο» που είχατε μέχρι πρότινος;

«Το μεγάλο χρονικό διάστημα της καραντίνας που βιώσαμε ήταν αρκετά δύσκολο για όλες τις αθλήτριες του συλλόγου. Τόσο η μακροχρόνια παραμονή μας στο σπίτι όσο και η αποχή μας από τα γήπεδα επηρέασε αρνητικά την ψυχολογική μας κατάσταση καθώς και τις αθλητικές μας επιδόσεις, διότι οι προπονήσεις αποτελούσαν κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όσον αφορά την επανένταξη της Α Κατηγορίας γυναικών στα γήπεδα νιώσαμε ανακουφισμένες και δικαιωμένες, γιατί αδυνατούσαμε να κατανοήσουμε αυτή την εμφανή διάκριση μεταξύ ανδρών και γυναικών.»

Πόσο έτοιμες είστε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος;

«Υπό την καθοδήγηση των προπονητών μας, έχουμε κάνει την απαραίτητη και έντονη προετοιμασία, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει καθημερινή και εντατική προπόνηση με μοναδικό στόχο το καλύτερο για την ομάδα.»

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ακόμα δεν μπορεί να δει την αγαπημένη του ομάδα:

«Το γεγονός ότι παίζουμε σε γήπεδα χωρίς οπαδούς αποτελεί μια άσχημη εμπειρία για όλη την ομάδα. Είναι κάτι που μας θλίβει και μας θυμώνει, παρόλα αυτά, θα πράξουμε τα απαραίτητα δυνατά για να μην απογοητεύσουμε τον λαό του ΠΑΟΚ, αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς. Ευχόμαστε και ελπίζουμε πολύ σύντομα να ξαναείμαστε όλοι μαζί στα γήπεδα.»

Δείτε επίσης: ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Συνάντηση με Λυκόγιαννη για… ανανέωση

Πηγή: Politic.gr