Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 3:51:31 πμ
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 11:01

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής | «Με μεγάλη ταχύτητα η έρευνα, θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια»

Για τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο στους Άγιους Αναργύρους έξω από το ΑΤ, μίλησε σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένης σύσκεψης με τους δημάρχους της πόλης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, αναλυτικά είπε: «Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου που χάθηκε μια νέα κοπέλα η Κυριακή Γρίβα συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε.

Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή.

Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια.

Η ΕΛΑΣ απέστειλε σε όλες τις αρχές αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτα. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια ολόκληρη και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην συμβούν ξανά τέτοια γεγονότα».

Δείτε επίσης: Σήμερα η σύσκεψη Χρυσοχοΐδη με τους 14 δημάρχους της Θεσσαλονίκης για το σχέδιο αστυνόμευσης

Πηγή: Politic.gr