espa pkm

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026, 9:46:14 πμ

Ελλάδα

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 09:37

Αίθριος καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Συντάκτης:

Γενικά αίθριος ο καιρός αναμένεται σήμερα Κυριακή (05/06) σε Μακεδονία και Θράκη.

Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Δείτε σε ποιές περιοχές θα έχει διακοπή ρεύματος σήμερα στη Θεσσαλονίκη 05/06

5/6/2022 8:00:00 πμ 5/6/2022 9:30:00 πμ ΔΕΛΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΒΑΤΩΝ

ΥΨΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, EUROSNACK, ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΑΦΟΙ ΜΠΑΝΤΑ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΗΚΩΝ ΑΒΕΕ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ & ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΥΙΟΙ ΑΕ, ΜΠΟΤΗ, ΠΑΤΣΑΚΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ & ΦΟΙΝΙΞ.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, με έναν 31χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το όχημά του βρισκόταν στο ύψος της Καρδίας (στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονικη), όταν ο άτυχος άνδρας έχασε, για αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχό του, με το ΙΧ αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να «καρφώνεται» σε δέντρο.

Τον βρήκε ο πατέρας του

Με μία ακόμη νέα σοκαριστική αυτοκτονία έρχεται αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 53χρονος άντρας κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του, στην Ξηροκρήνη.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 48 επιβάτες χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Τραγικό θάνατο βρήκε 53χρονος όταν παρασύρθηκε, με το όχημα που οδηγούσε, από επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Επισκοπής, στη Νάουσα της Ημαθίας.

ΟΑΣΘ σε… αποσύνθεση με τις στάσεις και τα λεωφορεία να είναι απολύτως κατεστραμμένα και τους οδηγούς να μαζεύουν τα… ασυμμάζευτα.

Του Αλέξανδρου Παναγιωτίδη

Αυτή είναι η εικόνα που συναντά κάποιος στο μοναδικό ΜΜΜ της Θεσσαλονίκηςμε το που έρχεται στην πόλη.

Την ζωή τους έχασαν δύο άτομα σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα νωρίς το πρωί στο ύψος του δυτικού κόμβου της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης έκαναν σήμα στάσης σε Ι.

Τους 30 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία με καθαρή ηλιοφάνεια.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Το 100% αγγίζει σήμερα Σάββατο η πληρότητα στα beach bars του πρώτου ποδιού Χαλκιδικής.

Μια υδρόγειο σχηματισμένη από 5.000 εποχιακά φυτά διαμόρφωσαν ο δήμος Θεσσαλονίκης και η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς, εν όψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα (4/6) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί Ουκρανοί πολίτες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια της ρωσικής εισβολής και του πολέμου στη χώρα τους.