Του Νίκου Καραγιαννακίδη*
Η θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ για τη δημιουργία της νέας ΔΕΘ ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση ενός έργου κορυφαίας σημασίας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου.
Του Νίκου Καραγιαννακίδη*
Η θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ για τη δημιουργία της νέας ΔΕΘ ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση ενός έργου κορυφαίας σημασίας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία γίνεται ευθεία επίθεση προς την κυβέρνηση, η οποία κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για προσπάθεια συρρίκνωσης των λαϊκών αγορών.
Πιο συγκεκριμένα, θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ τη νύχτα στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» , παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Αριστοτέλη Καρακούση, δεσμεύτηκε με το καινούργιο συμβόλαιό του με την ομάδα, το οποίο θα τον διατηρήσει στην ηγεσία της τεχνικής καθοδήγησης των «ασπρόμαυρων» ως το το 2024.
Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αφήσουν πίσω ότι έχει γίνει, και αρχής γενομένης από αύριο να τον κάνουν υπερήφανο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου αύριο από τους 32 ειδικούς, με την επιδημιολογική εικόνα των πόλεων να μην αφήνει περιθώρια για χαλάρωση των μέτρων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη, ο Αλκ.
Με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook έβαλαν τα θεμέλια για την εκπόνηση μιας στρατηγικής για την ανάπτυξη των Ειδικών & Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους, ώστε να τύχουν της προβλεπόμενης απαλλαγής από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού μέχρι και τις 31 Μαΐου 2021.