espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 4:17:40 μμ

Ελλάδα

Η Lave You project προωθεί και οργανώνει τον Εθελοντισμό την Αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά μέσα από την δημιουργία μιας πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Η Lave You project οραματίζεται να γίνει ο παγκόσμιος διαδικτυακός κόμβος συνάντησης όλων των Ανθρώπων/Εταιρειών και ΜΚΟ που βλέπουν την κοινωνική δικτύωση (σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ) πρωτίστως μέσα από τον Εθελοντισμό, την Αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλος κατηγορώντας τον ότι προκάλεσε την αντιπαραγωγική, όπως την χαρακτήρισε, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ.

Τροπολογία μέσω της οποίας καλούνται οι αγρότες να επιστρέψουν τα 320 εκατ. ευρώ που πλήρωσε ο ΕΛΓΑ το 2008-2009 επί υπουργίας Σωτ.Χατζηγάκη κατέθεσε ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

Τα ποσά αυτά έχουν ήδη κριθεί ως παράνομες κρατικές επιδοτήσεις και από την ΕΕ.
Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα ανοίξουν οι εργασίες της αυριανής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η Κ.Ο. συνεδριάζει αύριο, στις 13:00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 16:50

Αν. Μαντέλης: «Ποτέ δεν πήρα δώρο από την Siemens»

Συντάκτης:
Κατηγορηματικός είναι ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Μαντέλης ότι «ποτέ δεν πήρα δώρο από την Siemens» στην απολογία του που άρχισε πριν από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, στο πρώτο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Το σχέδιο του κ.Τσίπρα είναι απλό, έως απλοϊκό και εξελίσσεται από καιρό.

Η ιδέα είναι συγκεκριμένη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται την ανασύσταση ενός διπολικού συστήματος, ένα δίπολο δηλαδή μεταξύ Κεντροαριστεράς και Κεντροδεξιάς.
Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, θα ανοίξουν οι εργασίες της αυριανής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η Κ.Ο. συνεδριάζει αύριο, στις 13:00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Στην Αθήνα θα επιστρέψουν οι πρόσφυγες οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Έχουμε μια εκστρατεία να τους πάρουμε από την Ειδομένη και να τους φέρουμε στην Αθήνα, αλλά υπάρχει το νομικό καθεστώς για τον πρόσφυγα.

Με δύο στοχευμένα κοινωνικά προγράμματα, η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ στηρίζει την τρίτη ηλικία.

Το πρώτο αφορά στη δημιουργία βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ενεργό γήρανση σε 25 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων και το δεύτερο αφορά την πρόληψη της υγείας των ηλικιωμένων μέσα από μια πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την Άνοια, η οποία θα ταξιδέψει σε 25 πόλεις και ακριτικά νησιά της Ελλάδας υλοποιώντας δωρεάν τεστ μνήμης σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πραγματοποίησαν συμβασιούχοι στην καθαριότητα ΟΤΑ και ΝΠΔΔ του νομού Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Χριστόφορο Βερναρδάκη, στον οποίο εξέφρασαν το αίτημά τους για ανανέωση των συμβάσεών τους που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου.