espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 6:27:09 μμ

Ελλάδα

Για «κοινοβουλευτική φυγομαχία» κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη δεύτερη άρνησή του να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης, κατά την πρώτη «Ώρα του Πρωθυπουργού», την Παρασκευή.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης ένας 66χρονος, επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ «Μπλου Σταρ Πάτμος», την ώρα που το πλοίο βρισκόταν έξω από το λιμάνι του Πειραιά, κατά την επιστροφή του από Χίο-Μυτιλήνη.

Τους 149.077 έχουν φτάσει οι οφειλέτες, που έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών τους στα ασφαλιστικά ταμεία. Μέχρι στιγμής, έχουν ρυθμιστεί οφειλές ύψους 3.504.304.068,51 ευρώ, από τις οποίες έχουν εισπραχθεί 111.057.545,77 ευρώ.
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 22:50

Νεκρά άλογα βρέθηκαν στο Πάπιγκο

Συντάκτης:
Επίθεση από λύκους ή αρκούδες, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δέχθηκαν δύο άλογα που ζούσαν σε ημιάγρια κατάσταση κοντά στο Πάπιγκο Ζαγορίου και εντοπίστηκαν από κατοίκους της περιοχής νεκρά. σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον οικισμό.
Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠαΣοΚ, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο κ. Βαρουφάκης για τo PSI, μιλώντας στο συνέδριο του Economist την Πέμπτη στην Αθήνα.

Περιπέτεια για τρεις ψαράδες το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ψάρευαν με βάρκα στην περιοχή του Δέλτα στον Έβρο παρασύρθηκαν, όπως ισχυρίζονται, από δυνατό άνεμο και πέρασαν στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να προσκυνήσει το λείψανο της Αγίας Βαρβάρος που έφτασε από τη Βενετία στην Αθήνα.

Ο Ιερώνυμος έφτασε στον ναό μαζί με μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 21:50

ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος για τα αυθαίρετα

Συντάκτης:
Με επιτυχία πέρασε το κρας τεστ συνταγματικότητας από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νέος νόμος (4178/2013) για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου ομόφωνα έκρινε ότι είναι συνταγματικά ανεκτές και νόμιμες οι διατάξεις του νόμου.
Διαφωνίες σημειώθηκαν στην πρεμιέρα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών και των ευθυνών που οδηγήσαν στην υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και υλοποίηση των Μνημονίων.
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς ζητώντας να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα προεκλογικά ψέματα που έλεγε, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η κυβέρνηση με το «Πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του 2015» που κατέθεσε στην Ευρώπη τον περασμένο Απρίλιο, αποδέχεται πλήρως τις επιτυχίες της προηγούμενης κυβέρνησης, δηλ.