Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:26:27 πμ

Ελλάδα

Και νέο κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου εντόπισε στο Παγκράτι -όπως και στις 11 Σεπτεμβρίου- η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας ως η ιδιοκτήτρια-υπεύθυνη του χώρου και ένας 61χρονος Ελληνας ως παίκτης.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 18:50

Χωρίς Μετρό για τέσσερις ώρες η Αθήνα την Τετάρτη

Συντάκτης:
Χωρίς μετρό θα μείνει η Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη, από τις 13:00 έως και τις 17:00, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει το επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων σταθερών συγκοινωνιών «Σέλμα».
Ενώπιον της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ξεκίνησε η συζήτηση της αίτησης της Χρυσής Αυγής, με την οποία ζητεί να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η υπουργική απόφαση με την οποία αναστάλθηκε η χρηματοδότησή της.
Σειρά επαφών, θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος αναχωρεί το Σάββατο, για τη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο των εργασιών της 69ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κ.
Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας δικάζονται για την επίθεση στο Στέκι «Αντίπνοια» στα Κάτω Πετράλωνα, στις 30 Ιουνίου 2008, δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.
Μια γυναίκα, ηλικίας 53 χρονών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε, κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά, από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην περιοχή Τσαλικάκι, στο Γάζι Ηρακλείου.
Διαμέρισμα-αποθηκευτικός χώρος εντός του οποίου κατασχέθηκαν συνολικά 44.596 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού (γυαλιά ηλίου, καπέλα κλπ) εντοπίστηκε την Πέμπτη στην οδό Αναξαγόρα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης «Θησέας», για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, της παράνομης μετανάστευσης, του παρεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Τα Τίρανα και το Δυρράχιο της Αλβανίας θα επισκεφτεί, από την Κυριακή 21 έως την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης, κατά την τριήμερη επίσκεψή του, αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας Έντι Ράμα και τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ενώ θα έχει εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της αλβανικής Βουλής Ιλίρ Μέτα, τον δήμαρχο Τιράνων Λουλζίμ Μπάσα και τον δήμαρχο Κορυτσάς Σοτίρ Φίλο.
Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα θα ενώσουν τις φωνές τους σήμερα, Παρασκευή, στις 17:00 στο Σύνταγμα σε μια μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 15:50

Κλειστός ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα από τις 16:00

Συντάκτης:
Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου από τις 16.00 και έως νεωτέρας λόγω της συναυλίας που διοργανώνεται στην πλατεία Συντάγματος στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.