Ελλάδα
Στη Σαλαμίνα κατέπλευσε την Τετάρτη το δεξαμενόπλοιο «Araevo»
Συντάκτης: Eidisis.grΝικολάου: Ο Τσίπρας μας υποσχέθηκε ότι γήπεδο θα γίνει
Συντάκτης: Eidisis.grΒρέθηκε ύποπτο βαν στο όρος Αιγάλεω και το πάνε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Σχετίζεται με την υπόθεση Χριστόδουλου Ξηρού.
Πηγή: Το Βήμα
Στον πρόεδρο Εφετών Χρήστο Κατσιάνη η υπόθεση Καρατζαφέρη
Συντάκτης: Eidisis.grΕφέτης ειδικός ανακριτής θα αναλάβει την ανάκριση για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, σε βάρος του οποίου, μετά από παραγγελία της Βουλής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.
Βενιζέλος: Ανήθικη και αντιαισθητική η μετεγγραφή Γκερέκου στη Ν.Δ.
Συντάκτης: Eidisis.gr«Λέμε την αλήθεια, εγγυόμαστε το αύριο» - Το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ
Συντάκτης: Eidisis.grΣτη δεύτερη φάση της εισέρχεται πλέον η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ και κεντρικό σύνθημα είναι «λέμε την αλήθεια, εγγυόμαστε το αύριο», ενώ ουσιαστικά αλλάζει η δοσολογία και θα υπάρχει προβολή των προτάσεων του κόμματος για την επόμενη μέρα και όχι μόνο επιχειρηματολογία για τον κίνδυνο από μια ενδεχόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Νέα Δημοκρατία: Στο ψηφοδέλτιο ης Κέρκυρας η Αντζελα Γκερέκου - Στο Επικρατείας ο Βασίλης Οικονόμου
Συντάκτης: Eidisis.grΑνοίγματα σε πρόσωπα εκτός Νέας Δημοκρατίας με στόχο να γίνει πράξη η διεύρυνση του κόμματος κάνει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στα πλαίσια της προσπάθειας να ισχυροποιηθεί το μήνυμα της ΝΔ, ότι αποτελεί το ασφαλές πολιτικό καταφύγιο του αστικού κόσμου και των μεταρρυθμιστικών και ευρωπαϊκών δυνάμεων, ανεξάρτητα από τη μέχρι πρότινος τοποθέτησή τους στον πολιτικό χάρτη, «άνοιξαν» θέσεις στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.
Βενιζέλος σε Σαμαρά για Γκερέκου: Συνέπραξες σε ανήθικη πολιτική πράξη
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Αλέκα Παπαρήγα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΟ ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Βοιωτία και στη Β' Αθηνών.