Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 12:52:54 πμ
etpa
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 15:37

Προσφορά αγάπης από τον Θ. Καράογλου ενόψει Πάσχα

Συντάκτης:

Σε μια ακόμα προσφορά αγάπης, αυτήν τη φορά για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, προχώρησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και στο Σωματείο «Άγιος Αναστάσης ο Πέρσης», που εδρεύει στον Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης.

Επιβεβαιώνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ο κ. Καράογλου απευθύνθηκε σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης οι οποίες υπερβαίνοντας τα όρια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρωτοβουλία του, ανοίγοντας την αγκαλιά τους στους τρεις γνωστούς φορείς κοινωνικής μέριμνας. οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη φροντίδα ανήλικων παιδιών και
στην υποστήριξη σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Τα δώρα και τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στους επικεφαλής των ιδρυμάτων ώστε να μοιραστούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις. Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους εθελοντές των δομών και ενημερώθηκε για το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείται, για τις δράσεις που πραγματοποιούνται όσον αφορά στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ώστε να προστατευθούν από την πανδημία.

“Ένας κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα προσφοράς και αλληλεγγύης”

Απευθυνόμενος στους υπεύθυνους των τριών ιδρυμάτων, ο κ. Καράογλου εξήγησε ότι το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου είναι το μήνυμα της ελπίδας αφού η αγάπη του Χριστού για τους ανθρώπους έγινε πράξη θυσίας.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης τόνισε με νόημα: «Κάθε προσφορά αγάπης είναι ένας ακόμα κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα προσφοράς και αλληλεγγύης. Πέραν του εμβολίου κατά της πανδημίας θα ήταν φρόνιμο να κάνουμε και το εμβόλιο της ανθρωπιάς και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Οφείλω να ευχαριστήσω τις εταιρείες “Mr. Fast-Αδελφοί Τσολακίδη” για την προσφορά των απολυμαντικών-αντισηπτικών, την “Tsakiris Family” για τα πασχαλινά αυγά, την “Camelot-Μακεδονικά Ζαχαρώδη Α.Ε.” του κ. Νίκου Φεσσά, για τα γλυκίσματα, τη Βιομηχανία ζαχαροπλαστικής “Φαίδων” για τα πασχαλινά γλυκίσματα και τα καταστήματα “4All” και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Χρήστο Γκούλιο
για τις μάσκες, οι οποίες επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν ταχύτατα στο κάλεσμά μου καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και στο Σωματείο “Άγιος Αναστάσης ο Πέρσης”.

Τα μικρά παιδιά, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν στα πρώτα βήματα της ζωής τους, πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν μεγάλα όνειρα. Αποτελεί καθήκον μας να κάνουμε τον κόσμο τους χαρούμενο και ασφαλέστερο. Γιατί δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στον κόσμο από το χαμόγελο ενός παιδιού».

Δείτε επίσης:Καράογλου: “Ο Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός των μεγάλων έργων, που γράφουν ιστορία σε Θεσσαλονίκη και Β. Ελλάδα”

Πηγή: Politic.gr