Σχολιάζοντας σχετικώς, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο ηθοποιός είχε υποβάλλει αίτηση εδώ και καιρό και είναι γνωστός για τα θερμά αισθήματα που τρέφει για τη Ρωσία.
«Ήταν επιθυμία του. Ήταν επίμονος εδώ και καιρό και ζητούσε να του χορηγηθεί υπηκοότητα. Είναι γνωστός για τα θερμά αισθήματα προς τη χώρα μας, ποτέ δεν το έκρυψε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
Ο Σιγκάλ είχε εκφράσει την πρόθεσή του να υποβάλλει αίτηση για ρωσική υπηκοότητα τον περασμένο Σεπτέμβριο εξηγώντας ότι θα ήθελε να περνά αρκετούς μήνες στη Ρωσία με φίλους.
Πριν από τον Σιγκάλ, και άλλοι διάσημοι Αμερικανοί είχαν αιτηθεί και έλαβαν τη ρωσική υπηκοότητα. Ανάμεσά τους, ο μποξέρ Ρόι Τζόουνς και ο αθλητής σύνθετων πολεμικών τεχνών Τζεφ Μόνσον.
Πηγή: Το Βήμα



