Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 1:01:54 πμ
etpa
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 12:15

Θεσσαλονίκη: Έτοιμα τα σχολεία για να υποδεχθούν μαθητές

Συντάκτης:

Έτοιμα για να ανοίξουν είναι τα σχολεία στον δήμο Θεσσαλονίκης, με τις δημοτικές αρχές να έχουν φροντίσει να καθαρίσουν όλες τις αίθουσες και να έχουν προμηθεύσει τα σχολεία με τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας φροντίσει για την ενδελεχή καθαριότητα των σχολικών αιθουσών, ενώ παράλληλα έχει προμηθεύσει τα σχολεία με αντισηπτικά, απολυμαντικά και με όλα τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Παράλληλα σημειώνει ότι έχει επίσης ληφθεί μέριμνα, ώστε όλοι οι απασχολούμενοι στην καθαριότητα και στη φύλαξη των λυκείων να έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης Covid-19, το οποίο και οφείλουν να επιδείξουν στους διευθυντές των λυκείων.

Σύμφωνα με την κυρία Κοσμοπούλου, όσοι δεν δικαιούνται βάσει ΑΜΚΑ να παραλάβουν τεστ αυτοδιάγνωσης θα υποβληθούν υποχρεωτικά σε rapid test με μέριμνα που έχει λάβει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. «Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μετά την πολύμηνη απουσία από τα σχολικά θρανία με ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Ευχόμαστε τα παιδιά να μπορέσουν να γευτούν και πάλι τη χαρά της διά ζώσης εκπαίδευσης με ασφάλεια. Όσο για μας, είμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση», τονίζει η αντιδήμαρχος Παιδείας.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διακοπές νερού σε δήμους της πόλης

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πηγή: Politic.gr