Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 4:28:02 μμ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:07

Διάλογος με τους δημότες για την επόμενη μέρα

terzidis


Από οικισμούς του σημερινού Δήμου Χέρσου ξεκίνησε τις περιοδείες της προεκλογικής περιόδου, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Ηλιόλουστο, το Ελευθεροχώρι και τη Μεγάλη Στέρνα, συνοδευόμενος απ’ τους υποψήφιους δημ. συμβούλους της εκλογικής περιφέρειας Χέρσου, Λιουντμίλα Καρατζαίδου, Γιάννη Κιουρτζίδη, Κώστα Πάταρα και Νίκο Ποζίδη, καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων Χέρσου,  Φίλιππο Κοτανίδη, Σάββα Ποτουρίδη, Μαρίνα Σαρίδου, Κώστα Χαλυβόπουλο, Ηλιόλουστου, Γιάννη Γιαννουλίδη, Λεωνίδα Κωνσταντινίδη, Ελένη Τράϊκου καθώς και της Μ. Στέρνας Συμεών Γυμνόπουλο, Αναστασία Λιάβα, Θεόφιλο Σιδερίδη, Μωυσή Σιδερίδη. Ακόμη τον κ. Τερζίδη συνόδευσαν αρκετοί υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι σύμβουλοι έτυχαν θερμότατης υποδοχής απ’ τους κατοίκους των οικισμών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία ν’ αναφερθούν σε θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Στις ομιλίες του, ο κ. Τερζίδης αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα ανάπτυξης, ζητώντας τη συμμετοχή των δημοτών του νέου Δήμου στον σχεδιασμό των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για βελτίωση των υποδομών, της κοινωνικής προστασίας, της αξιοποίησης κ.α.
Σημαντικό μέρος των ομιλιών του Δημάρχου είχε ως αντικείμενο την συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή, την απασχόληση και γενικά την υπεράσπιση του εισοδήματος όλων των οικονομικά ενεργών πολιτών.
Επίσης, ο κ. Τερζίδης στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη υπεράσπισης και παραπέρα βελτίωσης των προγραμμάτων Κοινωνικής Πρόνοιας, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζομένους των Κοινωνικών Δομών των Δήμων.
Μετά τις ομιλίες, οι δημότες που συμμετείχαν μαζικά στο κάλεσμα του Δημάρχου, έθεσαν με ερωτήσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις τους, σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με απαραίτητα για τη περιοχή έργα αλλά και για τη νέα λειτουργία του θεσμού.
Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ο κ. Τερζίδης επισκέφθηκε τους οικισμούς Αγ. Παρασκευή, Μουριές, Σ.Σ. Μουριών, Μουριές, Μυριόφυτο, την Πέμπτη σε Αγ. Μάρκο, Αγ. Αντώνιο, Μελισσουργειό, Παρόχθιο και Ποντοκερασιά, του Δήμου Κρουσσών ενώ την Παρασκευή σε οικισμούς του Δήμου Δοϊράνης, για να κλείσει με ομιλία του στο Δροσάτο.