espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 11:31:24 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 00:58

Η πίτα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Συντάκτης:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλίς. οργανώνει την εκδήλωση κοπής βασιλόπιττας, την Τετάρτη 22 Φεβρουαριου 2012 και ώρα 6 μ.μ. στο Συνεδριακό Κ΄ςεντρο του Δήμου Κιλκίς. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσάι και την επίκαιρη εισήγησή της, με θέμα “Η αλληλεγγύη σε κρίση;” η  χρυσή ολυμπιονίκης τομεάρχης προώθησης και προαγωγής εθελοντισμού κ. Βούλα Πατουλίδου.
pasokΟ πρώτος παραιτήθηκε, ο δεύτερος βρέθηκε εκτός Κ.Ο και ενδεχομένως εκτός ΠΑΣΟΚ καθώς εκκρεμεί η απόφαση της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για την κομματική τύχη των «ανταρτών» του νέου μνημονίου.
Περί του Γιώργου Φλωρίδη και του Θόδωρου Παραστατίδη ο λόγος σε ένα νομαρχιακό προεκλογικό τοπίο όπου η παρουσία ή η απουσία τους θα καθορίσει τη νέα γεωγραφία όπως θα προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές.
Ο Θεόδωρος Παραστατίδης καταψήφισε το νέο μνημόνιο και το ίδιο βράδυ της Κυριακής ή μάλλον τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας βρέθηκε εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του Γ. Παπανδρέου.
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 00:27

Φραγγίδης Γιώργος: Στάση ευθύνης κι όχι φυγομαχία

Συντάκτης:
fraggidhsΟ βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γ. Φραγγίδης κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός του πήρε το λόγο και είπε τα εξής:
«Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και η Ελλάδα ζει ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Καλείται να πάρει αποφάσεις ανάμεσα σε μια καταστροφή και μια εξαθλίωση.
georgantas2Δημόσια παρέμβαση στο κυρίαρχο θέμα των ημερών κάνει ο δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την πρόσφατη υπαναχώρηση του υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη από την αρχική δέσμευσή του πως η βούληση της τοπικής κοινωνίας θα είναι δεσμευτική στο θέμα των μεταλλείων χρυσού, που σχεδιάζει το υπουργείο ΠΕΕΚΑ.
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 00:23

Ευάγγελος Μπαλάσκας: Ψεύδεται ο Μανιάτης!

Συντάκτης:
mpalaskasΔριμεία είναι η αντίδραση του κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα στην ανακοίνωση Μανιάτη ότι ουδέποτε δεσμεύτηκε πως αν δεν θέλει η τοπική κοινωνία δεν θα προχωρήσει το θέμα των μεταλλείων.
Ο κ. Μπαλάσκας ήταν παρών και συμμετείχε στη σύσκεψη μαζί με βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας του νομού, στο Υπουργείο ΠΕΚΑ υπό τον κ. Μανιάτη.
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 23:57

Δεν ψηφίζει τα νέα μέτρα ο Θεόδωρος Παραστατίδης

Συντάκτης:
parastatidisΣτο επίκεντρο της πολιτικής ζωής για μια ακόμη φορά ο ν. Κιλκίς καθώς ο βουλευτήςτου ΠΑΣΟΚ Θ. Παραστατίδης με επιστολή του στον κ. Παπανδρέου δηλώνει πως δεν θα ψηφισει το νέο μνημόνιο. Ιδού το πλήρες κείμενο:

fraggidhsΣτήριξη στο νέο μνημόνια παρέχει ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως δεν είναι η ώρας της φυγομαχίας.

dimokratiki_aristeraΤις προτάσεις της για το πολιτικό χρήμα κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Δημοκρατική Αριστερά. Ολόκληρο το κείμενο των θέσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 20:14

Το Κουρμπάνι Αγ. Τρύφωνα Κιλκίς

Συντάκτης:
kourmpani-kilkisΜε ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε το Πανηγύρι  του Αγίου Τρύφωνος στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στενημαχιτών Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ».
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012 22:51

Σφοδρή επίθεση Παραστατίδη σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ!

Συντάκτης:
parastatidisΣκληρή κριτική και σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Θόδωρος Παραστατίδης κατά ορισμένων υπουργών, για την λειτουργία και συμπεριφορά τους, κατά την τοποθέτηση του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τους χαρακτήρισε υπερόπτες και αλαζόνες και τους κατέστησε κύριους υπεύθυνους για τη σημερινή εικόνα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.