espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 3:13:05 πμ

Πολιτική

Ο Εγωιστής Γίγαντας

του Oscar Wilde

Για μία παράσταση στο Κιλκίς Δευτέρα 8 Ιουλίου

1η Καλοκαιρινή Γιορτή Παιδιού 2024 στο Ίσωμα Κιλκίς, από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ισώματος Κιλκίς "Ο Καπετάν Ράμναλης", την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, στις 7:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ισώματος.

 

 

 

Ομιλία του βουλευτή Κιλκίς και τομεάρχη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Στέφανου Παραστατίδη, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος:

Πρόσφατα, ένας καθηγητής πανεπιστημίου μου αφηγείτο τον τρόπο που περιέγραφε την ηγεσία στους φοιτητές του. 

«Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!

Φταίει ο Θεός που μας μισεί!

Ποιος φταίει; Ποιος φταίει;

Κανένα στόμα

δεν το ‘βρε και δεν το ‘πε ακόμα»

Λέει ο σπουδαίος ποιητής Κώστας Βάρναλης στους Μοιραίους.

Δήμος Κιλκίς: Συναυλία Γιώργου Μαργαρίτη με ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Λόφου την Παρασκευή 5/7

Με δυο παιδικές παραστάσεις ξεκινά του Πολιτιστικό Καλοκαίρι του δήμου Κιλκίς στο Θέατρο Λόφου

Με "Τα μυαλά που κουβαλάς 2" ξεκινά ο Θερινός Κινηματογράφος του δήμου Κιλκίς τη Δευτέρα 1/7

Κλιμακώνεται η εσωκομματική πίεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη ύστερα από την κοινή επιστολή που του απέστειλαν 87 στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αίσθηση προκάλεσε στο Κιλκίς η παρουσία και του Παύλου Τονικίδη μεταξύ των 87 στελεχών που υπογράφουν την επιστολή. Ο κ. Τονικίδης ήταν υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα στο Κιλκίς στις προηγούμενες εκλογές και έχασε τη μάχη της εκλογής από τον Πέτρο Παππά.

«Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα τους, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα συνεδριάσουν τα κομματικά όργανα», είπε ο Πέτρος Παππάς σχολιάζοντας το κείμενο των «87» βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι εικόνα κόμματος να αμφισβητούμε τον πρόεδρό μας, κάθε τέσσερις μήνες», πρόσθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

«Η κραυγή αγωνίας του γιατρού της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα "ΕΙΔΗΣΕΙΣ", αποτελεί το ύστατο σημείο ανοχής στην υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κιλκίς την οποία βιώνουν οι πολίτες, τα τελευταία πέντε χρόνια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.