Quantcast
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 8:53:47 πμ

Πολιτική

 Σημαντικές επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας των Η.Π.Α. αλλά και με την Ελληνική Ομογένεια είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης κατά την επταήμερη παραμονή στην Ατλαντική Ήπειρο, στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Hermes Expo.
Τρίτη, 15 Απριλίου 2008 07:13

Φλωρίδης: Κι εμείς δεν τα πήγαμε τόσο καλά

Συντάκτης:
Ενημερωτικές συσκέψεις με κομματικά στελέχη έγιναν πολλές και θα γίνουν περισσότερες στο Κιλκίς. Αν λοιπόν σε κάτι ξεχώρισε η ενημέρωση που έκαναν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των αγροτών του νομού σε κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπό τους κ. Γιώργο Φλωρίδη, Γιάννη Μαγκριώτη και Σάββα Τσολάκη το περασμένο Σάββατο ήταν η αυτοκριτική αναφορά του  κ. Φλωρίδη πως ¨κι εμείς δεν τα πήγαμε πολύ καλά σε μερικούς τομείς», αλλά και η προτροπή του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής Γιώργου Λασκάκη  προς τους Πράσινους: «Ελπίζουμε να μην ενδιαφερθείτε κι εσείς για τα προβλήματά μας μόνο χάριν της κοινής γνώμης, όπως ενδιαφέρεται κι η κυβέρνηση!».
Τρίτη, 15 Απριλίου 2008 07:11

Σε Βρυξέλλες ο Τσιτουρίδης

Συντάκτης:
 Ο Βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 17 Απριλίου για να συμμετάσχει σε Κοινοβουλευτική Διάσκεψη της Ατλαντικής Συμμαχίας με θέμα τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
Τρίτη, 15 Απριλίου 2008 07:04

Παρέμβαση ΠΑΣΟΚ για την πώληση ΟΤΕ

Συντάκτης:
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, απέστειλαν 34 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέλη των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης, με την οποία ζητούν την άμεση σύγκληση σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με την πρόσκληση και την παρουσία σε αυτές του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κ. Χατζηδάκη, του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη και του αντιπροέδρου και εκπροσώπου της MIG, Α. Βγενόπουλου, για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΤΕ.
Ενώπιον του Υπουργού Μακεδονίας–Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Κορτσάρη, που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, με αρμοδιότητες συντονισμού του έργου της πολιτικής προστασίας στη Βόρεια Ελλάδα και έδρα στο Υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης.
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008 05:47

Στο Βασιλιά της Σ. Αραβίας ο Σάββας Τσιτουρίδης

Συντάκτης:
 Ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην υπουργός  Σάββας Τσιτουρίδης, εκπροσωπώντας το ελληνικό Κοινοβούλιο, συμμετείχε σε επταμελή αντιπροσωπεία της πολιτικής επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ και έγινε δεκτός από το Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ-Σαούντ.
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008 05:43

Ο Γιώργος Φλωριδης στη «σκιώδη» κυβέρνηση

Συντάκτης:
Στον καίριο τομέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής αναλαμβάνει να διατυπώσει τον αντιπολιτευτικό και συνάμα προγραμματικό λόγο του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης μετά την απόφαση του προέδρου του Κινήματος Γ. Παπανδρέου να τον ορίσει ως πολιτικό εκπρόσωπο του αρμόδιου υπουργείου (υγείας και κοινωνικής πολιτικής).
Τετάρτη, 09 Απριλίου 2008 05:47

Έδρασαν τα κομματικά παραμάγαζα στις εκλογές

Συντάκτης:
 Το ρόλο και την δράση των πολιτικών γραφείων στην εκλογή των τοπικών συμβουλίων νέων, σχολιάζει και επικρίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΝ. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νέων Τοπικών Συμβουλίων Νέων (ΤΟΣΥΝ) των Δήμων του Νομού μας.
Τετάρτη, 09 Απριλίου 2008 05:46

Εφτά μέρες στις Η.Π.Α.

Συντάκτης:
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης αναχώρησε για τις Η.Π.Α., όπου πραγματοποιεί επταήμερη επίσημη επίσκεψη στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Expo 2008 που θα λάβει χώρα στο New Jersey.
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2008 11:35

Κιλτίδης και Κακλαμάνης εγκαινίασαν την DIANA

Συντάκτης:
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, μαζί με το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και το Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Αθανάσιος Οικονόμου εγκαινίασαν στο εκθεσιακό κέντρο του M.E.C. Παιανίας τη λειτουργία της 10ης Διεθνούς Έκθεσης DIANA Outdoor 2008, την οποία διοργανώνει η ΑΝΩΣΙΣ Α.Ε. και τα περιοδικά Έθνος –Κυνήγι και Έθνος – Ψάρεμα.