Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 4:59:02 μμ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 12:59

Στο Δήμο Δοϊράνης ο Χρ. Γκουντενούδης

gkountenoudis


Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης, στις 19/10 το πρωί, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Δοϊράνης όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καλπακίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ποιμενίδης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης , ο Δήμαρχος Δοιράνης ενημέρωσε τον Χρήστο Γκουντενούδη για θέματα που αφορούν τον Δήμο . Εστίασε στο ,ζωτικής σημασίας, ζήτημα που αφορά την λίμνη Δοϊράνη λόγω της απώλειας υδάτινου όγκου. Γεγονός, που έχει επηρεάσει άμεσα την περιοχή, τόσο στην χλωρίδα και πανίδα όσο και στην κοινωνία των πολιτών . Υπενθύμισε , για την μελέτη που έχει γίνει στο θέμα αυτό , αλλά δεν έχει προχωρήσει.
Στην συνέχεια ο Χρήστος Γκουντενούδης ενημερώθηκε για το γνωστό  θέμα  της οδικής επιβάρυνσης από βαριά μεταφορικά μέσα που προκαλούν άμεσα φθορές στο ασφαλτόστρωμα του οδικού άξονα της περιοχής αλλά και την αύξηση της επικινδυνότητας  ατυχημάτων. Επίσης έγινε αναφορά για τους δρόμους Αντιγόνεια-Κορυφή , Ακρίτας-Ειρηνικό ( όπου υπάρχει επικυρωμένη μελέτη) και Αγίας Παρασκευής- Δροσάτο.
Στο τέλος ο Χρήστος Γκουντενούδης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι στο πρόγραμμα του Συνδυασμού  «Δύναμη για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη  και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα του Νομού Κιλκίς αναφέρονται έργα που αφορούν την Λίμνη Δοϊράνη καθώς και  τους οδικούς άξονες της περιοχής του Δήμου Δοϊράνης. Έργα, που δυναμικά θα διεκδικήσει ο Συνδυασμός , χωρίς καθυστέρηση από την κεντρική εξουσία .