Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, 6:21:32 μμ
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 00:06

Σύσκεψη Μετώπου Ανάπτυξης στο Κιλκίς

anthrakidis2


Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του τοπικού συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης», στο γραφείο του συνδυασμού στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, με πρωτοβουλία του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Ανθρακίδη.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην παράταξη σχετικά με τις δράσεις και τις ενέργειες για την ανάπτυξη του Κιλκίς.
Τα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και τις επιτροπές που δημιουργήθηκαν στην Περιφέρεια, από τον κ. Ανθρακίδη, ο οποίος μετέχει στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Επισημάνθηκε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνεται η παράταξη για την λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και των επιτροπών, ώστε να καταθέτουν τα μέλη του συνδυασμού τις προτάσεις του για τη συνολική στάση και τη στρατηγική που θα ακολουθείται.
Παράλληλα, συζητήθηκε το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης», το οποίο ετοιμάζει ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Πασχαλίδης.
Τέλος, τα στελέχη του συνδυασμού αποφάσισαν να ξανασυναντηθούν πριν το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Κιλκίς, το οποίο θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Κιλκίς, όπου θα αποφασισθούν οι θέσεις που θα προτείνει και θα εισηγηθεί η παράταξη στο συνέδριο.