Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:51:42 πμ
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 12:53

Τα αποτελέσματα συνέτριψαν τα δυο μεγάλα κόμματα

kiltidis


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Κιλκίς Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με αφορμή τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 έστειλαν πολλαπλά μηνύματα. Η απαξίωση των πολιτικών ηγεσιών εκφράστηκε με την αποχή και την ακόμη σκληρότερη αποδοκιμασία, το λευκό και το άκυρο.
Τα δυο μεγάλα κόμματα συνετρίβησαν από την δραματική καθίζηση σε αριθμό ψήφων στήριξης από τους πολίτες. Η αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος και η ανασύνθεση των πολιτικών δυνάμεων είναι το κυρίαρχο μήνυμα για το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας.
Στο Ν. Κιλκίς, σε ανύποπτο χρόνο, προσδιόρισα την αναγκαιότητα επιλογής των κατάλληλων προσώπων. Η σαρωτική νίκη του Βαγγέλη Μπαλάσκα στο Δήμο Κιλκίς και το πέρασμα στο δεύτερο γύρο των δυο συνδυασμών στο Δήμο Παιονίας, δικαίωσαν την πρόβλεψή μου. Τα αυτονόητα για τα αυτοδιοικητικά πράγματα του Νομού μας, δεν έγιναν αντιληπτά από τις τοπικές και κεντρικές κομματικές ηγεσίες που λειτούργησαν κοντόφθαλμα, με ιδιοτέλεια και σκοπιμότητες.
Η πολιτική είναι δυναμικό γεγονός και κατ’ εξοχήν καθοδηγητική διαδικασία. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.»