Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 6:28:09 πμ
etpa
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 20:25

Η νικήτρια του διαγωνισμού δημιουργίας Χριστουγεννιάτικής κάρτας στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kinds

Συντάκτης:
Η ώρα της απονομής από το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids έφτασε!
Σήμερα η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας, η Ευγενία, παρέλαβε το δώρο της. Η χαρά στα μάτια της ήταν εμφανής!
Ακόμη μεγαλύτερη όμως ήταν η δική μας χαρά που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καταφέραμε να κάνουμε ευτυχισμένη μια από τους μαθητές μας. Τις προσεχείς ημέρες θα παραλάβουν τα αναμνηστικά δωράκια τους και οι συμμετοχές που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση στο διαγωνισμό.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη συμμετοχή σας και θα επανέλθουμε σύντομα με νέο, ακόμα πιο συναρπαστικό διαγωνισμό!  Μέχρι τότε να είστε ασφαλείς! Ευχόμαστε να βρεθούμε ξανά από κοντά το συντομότερο δυνατόν!
 

Ο αγώνας ήταν σκληρός, οι συμμετοχές πολλές! Ο αριθμός των "like" και των "comments" κάτω από κάθε συμμετοχή πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Ωστόσο μια κάρτα φτιαγμένη από παιδικά χεράκια ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει περισσότερο από όλες τις εντυπώσεις! Αυτή είναι και η κάρτα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids!
Σε σύνολο 37 συμμετοχών
Έχουμε 5824 like, share και comments
Πρώτη θέση: Ευγενία 1252 like, share και comments
Δεύτερη θέση: Αγγελική Π. 1101 like, share και comments
Τρίτη θέση: Γιάννης Κ.: 608 like, share και comments
Τετάρτη θέση: Άρτεμις Α. 585 like, share και comments
Πέμπτη θέση: Μαριάνθη 421 like, share και comments
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη προσπάθεια!
Μέσα από την καρδιά μας σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και υποσχόμαστε ότι θα επανέλθουμε με νέους διαγωνισμούς και δώρα!
Έπαθλα (Δίπλωμα συμμετοχής) θα παραλάβουν όλα τα παιδάκια που πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Οι τρείς πρώτοι όμως, με πρώτη και καλύτερη την νικήτρια, την μικρή μας Ευγενία που θα πάρει το τάμπλετ HUAWEI MediaPad T5 , μπορούν να έρθουν από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και μετά τις 14:00 να παραλάβουν τα δώρα τους από την δομή ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 27. Ο δεύτερος και τρίτος νικητής, η Αγγελική Π. και ο Γιάννης Κ. θα παραλάβουν για τις θέσεις του από ένα χειροποίητο γούρι του 2021.
*Θα παρακαλούσαμε θερμά τους νικητές με την παραλαβή των δώρων τους να μας φέρουν την κάρτα που ζωγράφισαν για να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της δομής μας.
Καλή και τυχερή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα.