Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 8:04:17 πμ
etpa
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 21:54

K4Station, μια ιστοσελίδα γεμάτη πολιτισμό, ιστορία αλλά και χιούμορ!

Συντάκτης:

Το Τεχνικό Γραφείο Μελετών K4Station συνεχίζει να πρωτοπορεί, χωρίς να μας ξαφνιάζει! Και δεν μας ξαφνιάζει, γιατί απλά μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές πρωτοβουλίες και δράσεις, με σημαντικό το αποτύπωμα στην κοινωνία του νομού Κιλκίς. Η νέα ιστοσελίδα του K4Station δεν είναι μια απλή και όμορφη ιστοσελίδα τεχνικού γραφείου, είναι πλημμυρισμένη από πολιτισμό, ιστορία αλλά και μοναδικό χιούμορ.

 

Ο Θανάσης Βαφειάδης και ο Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης προσφέρουν στο παγκόσμιο χωριό του διαδικτύου μια εξαιρετική εικόνα του νομού Κιλκίς, της διαδρομής του, της ιστορίας του, των ανθρώπων του.

Η ιστοσελίδα του τεχνικού γραφείου είναι ήδη αναρτημένη στο διαδίκτυο και θα τη βρεις στη διεύθυνση www.k4station.gr.

Το περιεχόμενό της αρθρώνεται γύρω από τρεις βασικούς άξονες:

  • Το τεχνικό γραφείο k4station και η δραστηριότητές του στα 30+1 χρόνια λειτουργίας του
  • Το Κιλκίς και η ευρύτερη περιοχή του τον 19ο και τον 20ο αι.
  • Ο τεχνικός πολιτισμός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Κάθε βασική ενότητα διαιρείται σε υποενότητες με φωτογραφική τεκμηρίωση, εικόνες, σχέδια και επιλεγμένα κείμενα, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Δεν λείπει και η εύθυμη αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με τους μηχανικούς και κυρίως με τους τοπογράφους, που είναι πανταχού παρόντες: στον ελληνικό κινηματογράφο, στην αρχαία Ελλάδα, στην Παλαιά Διαθήκη, στην επανάσταση του 21, στα παλιά αναγνωστικά του δημοτικού!!!...

Στην ιστοσελίδα υπάρχει, επίσης, η μεγαλύτερη δημοσιευμένη συλλογή γελοιογραφιών που αφορούν τους μηχανικούς και τα τεχνικά έργα, από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τα τέλη του 20ου.   

Τέλος, υπάρχουν τα … «σχόλια» επιφανών προσωπικοτήτων για το γραφείο, πρώην πρωθυπουργών, πολιτικών, ηθοποιών και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Μέχρι και ο Μακιαβέλι καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία του…

Και βεβαίως μπορείτε να τους βρείτε και στο facebook: https://www.facebook.com/K4Station-112439457598481.

Καλή θέαση!