Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 4:56:38 μμ
etpa
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 18:36

Καλοκαιρινό πάρτι στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Συντάκτης:

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση κύλησε η τελευταία εβδομάδα στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids. Οι μαθητές ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους στις δομές και το γιορτάσανε με μία μεγάλη γιορτή. Σνακ, δροσιστικοί χυμοί, φωτογραφίες, παιχνίδι και πολλά χαμόγελα συνέθεσαν το σκηνικό για το πιο ωραίο κλείσιμο της σεζόν, μιας σεζόν με πολλές δυσκολίες για μικρούς και μεγάλους.

 

Πιο αναλυτικά, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από την αρχή της εβδομάδας. Τα παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες του ωρολόγιου προγράμματος των δομών, κατασκευάζοντας τα ίδια κάθε φορά τα σκηνικά για το πάρτι. Καρχαρίες και αστερίες, παγωτά, γοργόνες και γυαλιά είχαν την τιμητική τους. Όταν έφτασε η μεγάλη ημέρα το σκηνικό των δομών θύμιζε κάτι από παραλία σε εξωτικό νησί. Ομπρέλες και ξαπλώστρες, φοίνικες και κοκτέιλ μπορούσε κανείς να συναντήσει στις γωνιές των δομών. Στήθηκαν ακόμη μπουφέδες με αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Τα παιδιά σερβιρίστηκαν, απόλαυσαν το κέρασμά τους και έπειτα το παιχνίδι ξεκίνησε. Γοργονομαχίες, λίμπο ρο και survivor ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες που τα παιδιά απόλαυσαν περισσότερο. Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει και ο διαγωνισμός χορού, με την δασκάλα της Zumba να αναδεικνύει το νικητή.

Μια δύσκολη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και στα παιδιά άξιζε ένα όμορφο και διασκεδαστικό κλείσιμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, γονείς και παιδιά για την προτίμησή τους και μια δέσμευση, του χρόνου να είναι όλα ακόμα καλύτερα και δημιουργικότερα. Ραντεβού το Σεπτέμβρη!