Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 2:03:24 μμ
etpa
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 08:45

Κιλκισιώτης ο νέος Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων Κ. Μακεδονίας

Συντάκτης:

Για πρώτη φορά από τη σύσταση της νέας Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας στη θέση του Περιφερειακού εκλέγεται Κιλκισιώτης και μάλιστα ομόφωνα!

 

Την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου οι βαθμοφόροι της Κ. Μακεδονίας (Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Σερρών) συγκεντρώθηκαν στο Κιλκίς, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του 2ου Συστήματος Προσκόπων, προκειμένου να συμμετέχουν στην διαδικασία ανάδειξη του νέου Περιφερειακού Εφόρου, επιδεικνύοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Χρήστο Καναρόπουλο, Αρχηγό του 2ου Συστήματος Κιλκίς.

Η διαδικασία ανάδειξης έγινε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, παρουσία του Γενικού Εφόρου του Σ.Ε.Π. Χριστόφορου Μιτρομάρα ενώ ο απερχόμενος Περιφερειακός Έφορος Ματθαίος Πιστοφίδης έκανε τον απολογισμό του, παρέδωσε τη σημαία της Περιφέρειας και θα συνεχίσει να προσφέρει μέσα από το νέο σχήμα της Περιφέρειας.

Η έδρα της Περιφέρειας ακολουθεί τον Περιφερειακό Έφορο και έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια από τη Βέροια μεταφέρεται στο Κιλκίς ενώ η ανάληψη των καθηκόντων θα γίνει την πρώτη του μηνός Νοεμβρίου.