Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 2:15:02 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-3-2021)

Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια διαδικτυακή συνάντηση γονέων με θέμα: Πως θα προστατεύσω και με ποιον τρόπο θα ενημερώσω σωστά το παιδί μου για την σεξουαλική κακοποίηση; Μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης, και μια αρκετά ενδιαφέρουσα ενημέρωση από την αρμόδια παιδοψυχολόγο κ. Ειρήνη Ρέρα!

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας με τίτλο: «Εφηβεία: τα πολλαπλά της πρόσωπα». Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες/φροντιστές/στριες (ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικό-οικονομικής κατάστασης, εργασιακής κατάστασης, εθνικότητας κ.ά.) που μεγαλώνουν παιδιά ηλικίας 12-17 χρονών και είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας μας για τον Διαγωνισμό της First Lego League, για την Καινοτόμο Ιδέα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Τουρνουά, το Σάββατο 13 Μαρτίου είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε στην παρέα μας τον παιδοψυχολόγο κ. Κώστα Δημάτη!

Η οικογένεια της "ΚουΠα" Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ιδιαίτερα αγαπημένο μας φίλο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας....

Τα λόγια παρηγοριάς μοιάζουν φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας της.... 

Φίλες και φίλοι καρκινοπαθείς του Κιλκίς και της Παιονίας,
Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 ανοίγει η πλατφόρμα για τις ευπαθείς ομάδες όσον αφορά στον εμβολιασμό κατά του COVID – 19.

Δείτε τ' Αμάραντα και τη Δοϊράνη με πτήση Fpv από τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ὁμιλία πού ἐκφωνήθηκε στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδή­μου κατά τό τελεσθέν τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο τοῦ πνευματικοῦ μας Πατέρα, μακαριστοῦ Γέροντος Ἀρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου, τήν 1η Μαρτίου 2021.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-3-2021)

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 18:32

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Ευκαρπία

Συντάκτης:

Γι’ άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Ευκαρπίας έδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Η Τοπική Κοινότητα Ευκαρπίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας, τα οποία και παρέδωσαν στο δήμο Κιλκίς για να τα προωθήσει στους ανθρώπους που έχουν πληγεί.