Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 5:30:16 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-12-2020)

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 15:11

Αιμοδοσία από την ΕΛΜΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2020,  ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι καθηγητές που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 10:54

5ο Δημοτικό Κιλκίς: Παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ

Συντάκτης:

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020 21:51

Πράξεις ανθρωπιάς και αναγνώρισης στην Αξιούπολη

Συντάκτης:

Όταν η αγάπη στον συνάνθρωπο εκφράζεται με έργα…
Σε ανακοίνωσή της η Κοινότητα Αξιούπολης αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλεκτών μελών μας: Κουτσουρίδη Σπυρίδωνα, Χαιρόπουλου Αλέξανδρου και Ναλμπάντη-Τριανταφυλλίδου Ασημένιας, σε συνεδρίαση που έγινε τηλεφωνικά στις 2 Δεκεμβρίου 2020 εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε ομόφωνα:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-12-2020)

«Είναι η Παιδεία ο φωτεινός φάρος που διευρύνει την οπτική μας για τον κόσμο και δημιουργεί τις συνθήκες της αλλαγής», επισημαίνει ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 19:11

Διαφορετικοί αλλά Ίσοι

Συντάκτης:

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η σημερινή, 3η Δεκεμβρίου, αποτελεί μία αφορμή για να εστιαστεί η προσοχή  της κοινωνίας γενικότερα, στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, με στόχο την υποστήριξη της αξιοπρέπειας και της ευημερίας τους.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και λαμβάνοντας υπ` όψιν τις εξαιρετικές υγειονομικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων, ιδιαιτέρως δε, την κατάσταση ασφυξίας, στην οποία έχει περιέλθει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι νοσηλεύονται, λόγω προσβολής τους από τον κορονοϊό SARS-CoV-2, αποφάσισε τη δωρεά σε αυτό ψηφιακών θερμομέτρων μετώπου προς διευκόλυνση του έργου των εργαζομένων του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

«Η ενέργεια αυτή, όπως άλλωστε και αντίστοιχες του Λογαριασμού Ενίσχυσης Δικηγόρων Επαρχιών, Πανελλήνιου Σωματείου Δικηγόρων, στο οποίο προΐσταται η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Ευρώπη Αρτόγλου, με πρωτοβουλία της οποίας ενισχύθηκαν, εκτός από το Νοσοκομείο Κιλκίς και πολλά νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχης που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο, όταν, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς συνέδραμε και τότε, το νοσοκομείο μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-12-2020)