Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 6:35:22 μμ

Πολιτιστικά

 Το Δ.Σ. του Εργατ/κού  Κέντρου Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς εταιρεία Αφοί Αναστασιάδη Ξυλουργικές εργασίες για την εξολοκλήρου ανάληψη του κόστους ανακατασκευής επίπλου του Εργατικού μας Κέντρου.

Μια όμορφη εκδήλωση οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας, με την οποία τιμήθηκε η Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτή, που εορτάζεται στις 12 Μαΐου κάθε χρόνου και η Παγκόσμια Ημέρα Μαιών στις 5 του ίδιου μήνα, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους Νοσηλευτές και τις Μαίες για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιωάννη Πιπερίδη. Ο κ.Ιωάννης υπήρξε μέλος της Ένωσης, διατελώντας και ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 8.30 το βράδυ, στο Θεατράκι της Τέχνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής βραβείων και επαίνων στους νικητές του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2024» του Δήμου Κιλκίς.

Για τον εορτασμό της 111ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί στο Κιλκίς οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

 

Ώρα 8:00 Επίσημη έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς

‘’Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, εξαρτήσεις και αντιμετώπιση’’ είναι το θέμα

της ενημερωτικής ομιλίας που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην Καπναποθήκη

της Αυστροελληνικής.

Διοργανώνεται εθελοντικη αιμοδοσία το Σάββατο 8 Ιουνίου στη ΛΑΦ Κιλκίς στις 08:30 έως και 13:30. Η εθελοντική αιμοδοσία του Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων απο την ανύψωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

 

Ο Πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο & οι Αστυνομικοί της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την ΕΤΑΙΡΊΑ ZINCOMETALS.A. για τη  δωρεά  3 κάδων ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών με σχήμα καρδιάς προς την Ένωσή μας. Οι κάδοι τοποθετήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στο Τμήμα Διαβατηριακού ελέγχου Ευζώνων, και στο Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.    

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:45, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», υπό την αιγίδα και την ενίσχυση του Δήμου Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει συναυλία ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ελευθερίων».

Θα συμμετάσχουν τα τμήματα μουσικής και θεάτρου του «πόλις» και θα παρουσιαστούν έργα σημαντικών ποιητών και στιχουργών που μελοποίησε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ»  συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική

  Συνέλευση  που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού Στρωμνίτσης 23, την Κυριακή 23.06.2024 και ώρα 11.00πμ με 13.00μμ.