Πολιτισμός
Η ΤΕΧΝΗ κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά με το τμήμα ζωγραφικής της
Συντάκτης: Eidisis.grΈνα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής για παιδιά περιμένει για άλλη μια χρονιά του/ις μικρούς/ές μας φίλους/ες για όμορφες εικαστικές εμπειρίες, ταξίδια στο χρώμα και στη φαντασία.
"Ο γάιδαρος, ο εραστής μου κι εγώ" στο σινεμά της Τέχνης στο Μεταλλικό
Συντάκτης: Eidisis.grΟι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται με μια ξεκαρδιστική κωμωδία με μια από τις πιο απολαυστικές σταρ της νέας γαλλικής κινηματογραφικής γενιάς.
Την Κυριακή στο Κιλκίς: ‘’Από το Βυζάντιο στο σήμερα, Σμύρνη 100 χρόνια’’. Συναυλία Δημήτρη Μπάση – Ασπασίας Στρατηγού
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Δήμος Κιλκίς τιμά την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή με μια μοναδική μουσική παράσταση μνήμης, που παρουσιάζεται αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον ΕΕΣ Κιλκίς στις 1 και 2 Οκτωβρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στις 1-10-2022 & 2-10-2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ηabitat.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα των Αργοναυτών Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΞεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα των Αργοναυτών Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-9-2022)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-9-2022)
Τελευταίες προβολές Δημοτικού Περιφερειακού Κινηματογράφου σε Μικρόκαμπο, Νέα Σάντα, Χέρσο, Κρηστώνη και Νέο Γυναικοκαστρο
Συντάκτης: Eidisis.grΟι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, γεμάτες από ζωηρόχρωμες εικόνες της μεγάλης οθόνης και μουσικές, κεντημένες με κλωστές χαράς αλλά και συγκίνησης, φτάνουν στο τέλος τους!
‘’Η Σταχτοπούτα’’ το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤη ‘’Σταχτοπούτα’’, ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά παραμύθια, που έγραψε ο Γάλλος συγγραφέας και λαογράφος Charles Perrault, θα..ξεφυλλίσουν θεατρικά τα παιδιά αυτό το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΕΚ: Πηγή ενέργειας και χαράς για το παιδιά
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ένα σύγχρονο λειτουργικό κτήριο, με άπλετο φως, επί της οδού Αντώνη Κουτήφαρη, (δίπλα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της ΚΔΕΚ.