espa pkm

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2026, 3:46:59 μμ

Πολιτισμός

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2026 09:30

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς γράφει Ιστορία

Συντάκτης:

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με την προϊσταμένη της υπηρεσίας, Γεωργία Στρατούλη, να κάνει κι έναν μίνι απολογισμό του εξαιρετικού έργου της ΕΦΑ για τη χρονιά που πέρασε και για τα σημαντικά που έχει μπροστά της για το νέο χρόνο, με κυρίαρχο την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου, της παράδοσης του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Σε οικογενειακό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού  πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας του τοπικού Πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Γερακαριού.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2026 14:09

Σύναξη Κατηχητών της Ι. Μητροπόλεως Κιλκισίου

Συντάκτης:

Με χαρά και πνευματική αγαλλίαση πραγματοποιήθηκε η σύναξη Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεώς Πολυανής και Κιλκισίου, μια ευλογημένη ευκαιρία συνάντησης, επικοινωνίας και ενίσχυσης της κοινής εν Χριστώ πορείας.

Τη καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψαν σήμερα Παρασκευή, 6-2-2026 το απόγευμα, τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες», στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, παρουσία του Δ.Σ.

Ο εκθεσιακός χώρος S-POLIS gallery σας προσκαλεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου  και ώρα 19.00, στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου με τίτλο «Ονειρομηχανές».  Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως 15 Μαρτίου 2026. Επιμέλεια έκθεσης Σταύρος Παναγιωτάκης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, η εσπερίδα με τίτλο «Κιλκίς: Εξερευνώντας έναν Άγνωστο Θησαυρό», με αθρόα προσέλευση και ενεργή συμμετοχή του κοινού έως το τέλος της εκδήλωσης.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς πραγματοποιεί ταξίδι Αθήνα - Αίγινα 21-23 Φεβρουαρίου 2026.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς στις 6-2-2021

Τη καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν την Τρίτη 3-2-2026 το απόγευμα, χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες», στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

O Πρόεδρος και Οικονομικός Διαχειριστής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κ. Αστέριος Τάτσης, είχε τη χαρά να υποδεχθεί την κα. Κατερίνα Μιχαηλίδου, υπεύθυνη βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας ISOMAT, στο πλαίσιο επίσκεψης γνωριμίας με το έργο και τις δράσεις του Κέντρου.