Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 9:27:15 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Με δωρεά υγειονομικού υλικού ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς ‘ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ’ το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Με αφορμή την απώλεια ενός ακόμη συντοπίτη μας λόγω του θανατηφόρου ιού του νέου κορωναϊού από την ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ και την ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 20:53

Φιλανθρωπική δράση από την Κοινότητα Γουμένισσας

Συντάκτης:

Η Κοινότητα Γουμένισσας, με πρωτοβουλία του Προέδρου Αστέριου Τάτση και του Συμβουλίου της, κινητοποιήθηκε με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών, δείχνοντας ευαισθησία στις δύσκολες μέρες που περνάνε οικογένειες της Κοινότητας, με διαπιστωμένα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, προσφέροντας δέματα με τρόφιμα μακράς διαρκείας σε ενίσχυση τους.

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συναδέλφισσας Ζωής Ιωάννου, νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο μας.

Προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στη νέα πραγματικότητα της εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης, εκκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εισηγήσεων και σεμιναρίων για την περίοδο 2020-21 με θέμα "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Ιστορία-Παράδοση-Πολιτισμός".

Με θλίψη, οδύνη και στενοχώρια, πληροφορηθηκε η κοινή γνώμη του νομού μας, σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, την απώλεια της Ζωής Ιωάννου, εργαζόμενης στον τομέα υγείας στο νοσοκομείο Κιλκίς, από τον κορωναίο. 
Με πίστη και θάρρος δίνουν τη μεγάλη μάχη απέναντι στην πανδημία οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής· ιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, ΕΚΑΒ -όλοι μαζί. 

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της νοσηλεύτριας του Νοσοκομείου μας, Ζωής Ιωάννου, που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από πολυήμερο και άνισο αγώνα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερη  λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου του υγειονομικού κόσμου, νοσηλεύτριας  των Ε.Ι. του Γ.Ν. Κιλκίς, της Ζωής Ιωάννου.

Χριστουγεννιάτικες ολόθερμες ευχές από την πόλη του Κιλκίς με το φακό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.