Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 5:29:52 πμ
etpa
Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 19:24

Ας το δούνε στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Συντάκτης:

Γράφαμε χθες για την καταγγελία μιας κυρίας αναφορικά με την ταλαιπωρία που υπέστη συγγενικό της πρόσωπο όταν πήγε στο Νοσοκομείο για να δώσει δείγμα για μοριακό έλεγχο κορονοϊού.
Προφανώς η ταλαιπωρία δεν ήταν μόνο του συγγενικού της προσώπου. Δεχθήκαμε τηλεφωνήματα και από άλλους δυο πολίτες.

 

Ο ένας κατήγγειλε ότι το ωράριο 8-10 το πρωί μετατρέπεται σε 9-10. Ο άλλος ότι ενώ προσέρχεται κόσμος εντός ωραρίου, ενημερώνονται πως δεν θα δώσουν δείγμα διότι η «ουρά» είναι μεγάλη και δεν θα φτάσει το ωράριο.
Επομένως: Όσοι εντέλλονται, ας σπεύσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Όσο δεν …απλώθηκε ακόμα το θέμα.

 

Καλύτερα με ονόματα
Και μια που ο λόγος το έφερε για το Νοσοκομείο Κιλκίς. Λάβαμε και πάλι νέα επιστολή κάποιων εργαζομένων -ανυπόγραφη- που καταγγέλλουν για αδιάλλακτη κομματική στάση τη διοίκηση και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία. Επικαλούνται κατάφωρες αδικίες, εξαιρέσεις, και μύρια όσα ανάλογα και προειδοποιούν πως αν δεν διορθωθούν τα παραπάνω «θα επανέλθουμε με Εισαγγελέα, ονόματα, μισθούς και καθήκοντα»
Την εν λόγω ανυπόγραφη επιστολή απέστειλαν σε όλες τις τοπικές αρχές.
Μόλις τεθούν και ονόματα θα καταχωρίσουμε ολόκληρη την επιστολή τους. Διότι υπάρχουν κάποιες εκφράσεις που σηκώνουν αγωγές και μηνύσεις. Και δεν είναι καιρός για τέτοια.
Επίσης προκαλεί εντύπωση ένα ακόμα γεγονός το οποίο επισημάναμε και σε προγενέστερο σχόλιό μας. Γιατί δεν ενημερώνουν το σωματείο εργαζομένων ώστε να αντιδράσει εκείνο θεσμικά και οργανωμένα; Εξ όσων γνωρίζουμε στη διοίκηση του σωματείου δεν είναι όλοι μπλε…