Σχόλια
Πάντως στο Κιλκίς υπάρχουν στελέχη της Ν.Δ. επιφορτισμένα μάλιστα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές που ορκίζονται πως μέσα στις προσεχείς 10-15 ημέρες ο συνδυασμός Τζιτζικώστα θα ξεφουσκώσει εντελώς.
Άντε να δούμε…
Το δικό μας μυαλό είναι σατανικό ή μια φριχτή υποψία που έχουμε εξηγεί καλύτερα το σκηνικό που έχει στηθεί στο Δήμο Κιλκίς; Με τον Γιώργο Συμπιλίδη εδώ και μήνες υποτίθεται να είναι «βέβαιος υποψήφιος» και τον Βαγγέλη Μπαλάσκα υποτίθεται εδώ και μήνες να είναι βέβαιος υποψήφιος ανεξάρτητα από την έκβαση της δίκης.
Μπορεί η προεκλογική περίοδος να είναι σκληρή, τα πολιτικά ήθη να δοκιμάζονται, αλλά είναι ευχάριστο να διαπιστώνει κανείς νησίδες πολιτικού πολιτισμού που ξεπερνούν τα συνήθη κιλκισιακά στάνταρ.
Τον τίμησαν όλοι οι συνεργάτες του στην Περιφέρεια τον Χρήστο Γκουντενούδη, στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση-ανακοίνωση καθόδο στις δημοτικές εκλογές
Σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο της ανάπλασης Κήπου-Πάρκου και σύντομα ξεκινά η ανάπλαση της 21ης Ιουνίου. Είναι τα μεγάλα έργα για την πόλη, που βεβαίως έχουν τις ρίζες τους στη διοίκηση Δ. Τερζίδη, αλλά μεγάλη είναι και η συμβολή της παρούσας δημοτικής αρχής του Β. Μπαλάσκα.
Στην ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο Κιλκίς, είδαμε τους υποψήφιους δημάρχους, Παύλο Τονικίδη και Νίκο Αφεντουλίδη,
Στα πλαίσια της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Π. Λαφαζάνη η τοπική οργάνωση τίμησε με πλακέτες τρεις ηλικιωμένους για τους αγώνες τους στο χώρο της Αριστεράς, Ηλία Κεσίδη, Χάρη Αρτζανίδη και Γιώργο Ιασωνίδη, μετά από πρόταση του στελέχους του κόμματος, Γιάννη Λιαρετίδη.
Πετυχημένη ήταν η εκδήλωση του ΚΚΕ το πρωί της Κυριακής στο Συνεδριακό, με την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων, Γιάννη Φαχουρίδη (Κιλκίς) και Τάσου Βασιλακάκη (Παιονία) και του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιου.
Δεν είναι μόνο ότι κατέρχεται στις εκλογές ως… αντάρτης της Νέας Δημοκρατίας, τώρα γυρνά και στα μπλόκα των αγροτών και απαιτεί από την κυβέρνηση να αποσύρει το φορολογικό των αγροτών.
Θυμάστε τον Γιάννη Ιωαννίδη, που ως υφυπουργός Αθλητισμού της κυβέρνησης Καραμανλή είχε κάνει σύσκεψη στη νομαρχία Κιλκίς (29-3-2008), με όλους τους «Καποδιστριακούς» δημάρχους, νομάρχη και βουλευτές;