Σχόλια
Ενθουσιάστηκαν οι των Επιμελητηρίων από τη φιλοξενία
Συντάκτης: Eidisis.grΓράψαμε για την άψογη φιλοξενία που οργάνωσε το Επιμελητήριό μας και η ΔΙΒΙΠΕΚ στους προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας, τα στελέχη και τους συνοδούς τους, κατά το τριήμερο της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Αξίζει να καταγράψουμε την παρέμβαση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χριστοδούλου για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.
Κατακεραύνωσε το πολιτικό σύστημα της χώρας ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης στη συνέλευση της ΚΕΕΕ, επειδή αυτό δεν μπορεί να συνεννοηθεί ακόμη και σήμερα και να χαράξει ένα ΕΘΝΙΚΟ σχέδιο διάσωσης της οικονομίας μας:
Βρήκαν τον μπελά τους γιατί καθάρισαν ένα πάρκο
Συντάκτης: Eidisis.gr
Κοινή απαίτηση των δημοτών είναι ο καθαρισμός των περιστατικών αλσυλλίων και των αστικών πάρκων σε πολλά χωριά ιδιαίτερα ενόψει του θέρους καθώς χάνονται περιουσίες κάθε χρόνο από πυρκαγιές.
Εκλέγεται διοίκηση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό
Συντάκτης: Eidisis.grΤα γράψαμε πρόσφατα και επιβεβαιώνεται με την επίσημη προκήρυξη της γενικής συνέλευσης για την ανάδειξη διοίκησης στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς. Το διάδοχο σχήμα της Ένωσης Συνεταιρισμών Κιλκίς.
Εκλογές όμως, ενδεχομένως ως οιονεί εκλογές, θα διεξαχθούν και στη Νέα Δημοκρατία την προσεχή Κυριακή 1 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ. Θα θυμάστε βέβαια όσα γράψαμε πριν ένα μήνα.
Με το πολιτικό σύστημα της χώρας τα έβαλε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, που «έχει τεράστιες ευθύνες, που κάνει πως δεν καταλαβαίνει, που δεν συνεννοείται για το ξεπέρασμα της κρίσης…», κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων στο Συνεδριακό Κιλκίς.
Το 3ο Συναπάντημα των ποντιακών σωματείων του νομού ετοιμάζεται πυρετωδώς, μόνο που φέτος έχει ανοίξει μεγάλη πληγή. Η διχόνοια και η διάσπαση των σωματείων μας κυριαρχεί στη φετινή εκδήλωση, κατά τα πρότυπα των δυο Ομοσπονδιών των Ποντιακών Σωματείων της χώρας.
Μια διάσταση που δεν πρέπει να μας διαφεύγει σε σχέση με τα ασφαλιστικά ταμεία και τις εισφορές των επαγγελματιών-επιχειρηματιών είναι η επισήμανση που έκανε ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς στη σύσκεψη της Αξιούπολης.
Είχαμε γράψει για την ανάγκη οι συνελεύσεις πια των Συλλόγων Δασκάλων και Καθηγητών να γίνονται εκτός διδακτικού ωραρίου και να μην επηρεάζουν τη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.