Σχόλια
Αλλά πάλι, μπορεί να ισχύει και μια μοντέρνα εκδοχή: Να πέφτει πολύ φάρμακο σε Κιλκίς μεριά όταν μας …ψεκάζουνε.
Δεκτή και πάσα άλλη εξήγηση.
Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της πολιτιστικής εταιρείας Κιλκίς «Η Πόλις» με τη συναυλία στο θέατρο Λόφου το βράδυ της Τετάρτης.
Τη μετατροπή του σε ενιαίο κόμμα επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιτυχία του στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις.
Μετά το δημοσίευμά μας, για την αναφορά του καθηγητή Ε. Ελευθεριάδη για τη λειτουργία του Κέντρου Υπολογιστών της Δευτεροβάθμιας, ο διευθυντής της υπηρεσίας άσκησε δίωξη κατά του καθηγητή,
Όσοι κινούνται στην πραγματική οικονομία αντιλαμβάνονται ότι αυτή την περίοδο κυρίαρχη είναι η χρηματοδοτική ασφυξία. Η αλυσίδα κρίσης εκκινεί από το τεράστιο έλλειμμα χρηματοδότησης που χαρακτηρίζει σύμπασα την ελληνική οικονομία.
ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ: Νίκο, την άλλη φορά θα πάμε όλοι μαζί, σαν μια Οικουμενική κυβέρνηση σωτηρίας του δήμου Παιονίας.
Ένα αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για έναν βουλευτή για όσο ασκεί τα καθήκοντά του.
Ήταν στις αρχές του περασμένου αιώνα (1904-1905) όταν η Ρωσία είχε εμπλακεί σε πόλεμο με την Ιαπωνία. Στρατηγός του Τσάρου ήταν ο Κουροπάτκιν τις κινήσεις του οποίου ανέλυαν κάθε μέρα οι εφημερίδες των Αθηνών.
Μέχρι και συγχαρητήρια – για ανθοδέσμες δεν ξέρουμε- έλαβε ο Θόδωρος Παραστατίδης το βράδυ της Πέμπτης όταν ανακοινώθηκε η σύνθεση των κοινοβουλευτικών τομέων του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα που το κτήριο του ΤΕΙ παραδίδεται σε χρήση από Αύγουστο, να αποκαλύψουμε κάποιες κρίσιμες πτυχές στη φάση της ένταξης – χρηματοδότησής του.