espa pkm

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, 11:37:51 πμ

Σχόλια

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 10:13

Πάρε πίσω την επίταξη…

Συντάκτης:

Τετάρτη μέρα και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης ακούει το τηλέφωνο του να τον καλεί.

 Κι όχι όποιος κι όποιος.

 Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 22:49

Ένα σαλόνι στον παραλίμνιο δρόμο της Δοϊράνης!

Συντάκτης:

Θαυμάστε τον λεβέντη που ξεφορτώθηκε το παλιό του σαλόνι στον παραλίμνιο δρόμο της λίμνης Δοϊράνης, σε μια προστατευόμενη περιοχή Natura.

Αυτές οι πράξεις δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα και ότι μαζί με το φυσικό περιβάλλον θα χαθεί και το ανθρώπινο είδος.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 11:03

Ευτυχώς είναι μακριά

Συντάκτης:

Ευτυχώς  η Κωνσταντινούπολη είναι μακριά. Και δεν θα ακουστούν όσα ταπεινωτικά για το μέγεθος της είδησης (επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στο Κιλκίς) ακούστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 10:49

Τουλάχιστον να μείνει εντός των τειχών

Συντάκτης:

Ολόκληρη Παθολογική Κλινική και διαθέτει δυο τουαλέτες. Μια ανδρών και μια γυναικών.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 09:33

Η κρίσιμη ερώτηση

Συντάκτης:

Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται οσονούπω η διαδικασία των ερωτήσεων στους υποψήφιους διοικητές και υποδιοικητές των υγειονομικών περιφερειών της χώρας.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 09:29

Πάνω από τρία χιλιόμετρα

Συντάκτης:

Σε έγγραφό του επί των ερωτημάτων που έθεσε ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς Γιάννης Λιναρδάκης και ειδικότερα για τη μετακίνηση των μαθητών του 4ου Δημ. Σχολέιου Κιλκίς προς το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και περιβάλλοντος της ΠΕ Κιλκίς Παντελής Σωτηριάδης αναφέρει ότι για να δικαιούνται δωρεάν δημόσια μεταφορά οι εν λόγω μαθητές πρέπει εκ του νόμου να απέχουν οι κατοικίες τους  περισσότερα από τρία χιλιόμετρα από το Γυμνάσιο.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 13:20

Αρχηγοί σε ξένα κόμματα

Συντάκτης:

Πράματα και θάματα βλέπουν τα ματάκια μας και πόσα ακόμα έχουμε να δούμε.

Αίφνης με τους πολιτικούς αρχηγούς, συμβαίνει το ακατανόητο.

Έλλειψη ασφάλειας στη μετακίνηση μαθητών/τριών προς το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς επισημαίνει με έγγραφό του ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Γιάννης Λιναρδάκης.

Το έγγραφο απευθύνεται προς τις αρμόδιες αρχές (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας  κ.α.) και αναφέρει ο κ. Λιναρδάκης:

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 11:08

Πρώτοι, αλλά χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη

Συντάκτης:

Οι αστυνομικοί του Κιλκίς μια εβδομάδα μετά το ρεπορτάζ των εφημερίδων μας (ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ)  για την καίρια σημασία του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων ως της πρώτης πύλης οδικού τουρισμού στην χώρα μας, επανέρχονται για άλλη μια φορά και ζητούν από την κυβέρνηση την ενίσχυση με αστυνομικού του Διαβατηριακού Τμήματος.

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 12:22

Το Κιλκίς δεν υπάρχει

Συντάκτης:

Κακώς κάκιστα εκλαμβάνεται ως ψηφιακό αστείο η έκφραση «Το Κιλκίς δεν υπάρχει»

Όντως δεν υπάρχει. Το συνομολογούμε και μπορούμε να το αποδείξουμε: