Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 2:51:55 μμ

Σχόλια

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:27

Εκτός χρόνου

Συντάκτης:
Όταν ο κάμπος του Πολυκάστρου και των γύρω χωριών έσφυζε από ζωή, όταν υπήρχαν και αγρότες και καλλιέργειες (μη αποθαρρυνόμενες) να καλλιεργήσουν, όταν ένα αρδευτικό θα προσέφερε ζωή και θα σταματούσε τη μετανάστευση, εσωτερική και εξωτερική, τότε στην Αρτζάν δεν υπήρχε αρδευτικό δίκτυο.
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:26

Περίμενε απάντηση που δεν ήρθε

Συντάκτης:
Άμεσα αντέδρασε στην αναίτια αντικατάστασή του από την προεδρία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης, απλά περίμενε την απάντηση (που δεν ήρθε ποτέ) πριν κοινοποιήσει την αντίδρασή του.
Στο σχετικό μας σχόλιο, ο Δήμαρχος Κιλκίς έστειλε την ακόλουθη απάντηση:
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:03

Μπροστάρηδες

Συντάκτης:
Οι γιατροί αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς.
Το Υπουργείο Υγείας αγωνίζεται να κερδίσει χρόνο καθώς η απόστασή μας από την Ευρώπη μετράται σε ελλείμματα χιλιάδων - ναι, χιλιάδων- γιατρών από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αναστέλλει την ισχύ προεδρικών διαταγμάτων, κάνει προσλήψεις με το σταγονόμετρο και κυρίως …προφορικές, μεταθέτει το πρόβλημα στα νοσοκομεία στο μέλλον.
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:01

Ένας εκλέγεται αν….

Συντάκτης:
Τώρα εξηγούνται όλα. Και κυρίως η όξυνση του κλίματος. Ιδού ο λόγος. Αν συνεχιστεί το ίδιο κλίμα και η Ν.Δ. χάσει την πρωτιά στις εκλογές, τότε ο. δεύτερος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής της, κατά πάσα πιθανότητα, παραμένει απλώς υποψήφιος. Και χάνει την έδρα στη Βουλή.
Αντιληφθήκατε τώρα γιατί επιστρατεύονται όλα τα «μέσα» για να πληγεί ο αντίπαλος παντί τρόπω; Και επιτίθενται τα «μέσα» με …δανεικούς θυμούς;
Θα το κάνουμε λιανά και με παραδείγματα λίαν προσεχώς.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:01

Καλό χειμώνα

Συντάκτης:
Τώρα είναι ο καιρός να αλληλοευχόμαστε «καλό χειμώνα» κι όχι κατακαλόκαιρο με 38 βαθμούς Κελσίου  επειδή τελείωναν οι διακοπές μας.
Το πρωί η θερμοκρασία κατεβαίνει αρκετά κάτω από τους 10 βαθμούς και ήδη τα πρώτα χιόνια ομόρφυναν τις κορφές του Μπέλλες και της Τζένας.
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:37

Πέστε κι έναν καλό λόγο…

Συντάκτης:
Για την κριτική Συμπιλίδη τα είπαμε. Τα ίδια και χειρότερα - χωρίς προσωπικές αιχμές όμως- είπε και ο Κ. Χαλίτσιος. Ο δε Γ. Φραγγίδης τον ψήφισε μεν τον προϋπολογισμό, αλλά κι αυτός ελεεινολόγησε τα φτωχά κονδύλια, τη διαχειριστική λογική λόγω της κυβερνητικής πολιτικής να περικόπτει κονδύλια κλπ.
Οπότε ο Αντινομάρχης Αν.Αμανατίδης είπε το παράπονό του «Περίμενα να πείτε κι έναν καλό λόγο…Δίνουμε πολλά λεφτά για τις μετακινήσεις των μαθητών... επιδοτούνται υπάλληλοι της Νομαρχίας που παντρεύονται…τα στελέχη της Νομαρχίας εργάστηκαν πολύ καλά …. περίμενα να πείτε κι έναν καλό λόγο» παραπονέθηκε ο γιατρός, αλλά μάταια.
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:37

Ο έρωτας είναι εξακολουθητικός

Συντάκτης:
Κι όσοι νομίζουν ότι ξεθύμανε ο έρωτας των δυο συγχωριανών, λίαν κακώς το νομίζουν. Αγαπιούνται κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν οι κ. Συμπιλίδης και Μπαλάσκας.
Ιδού πως έκρινε ο επικεφαλής της μείζοντος μειοψηφίας Γιώργος Συμπιλίδης τον κατατεθέντα προς ψήφιση προϋπολογισμό του 2009. « Ο προύπολογισμός είναι πλασματικός, χωρίς προοπτική για τη Νομαρχία και το νομό. Εκφράζει και εξυπηρετεί μια μίζερη διαχείριση που αντανακλά στο πρόσωπο του Νομάρχη!»
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:36

«Επαγγελματική ευαισθησία»

Συντάκτης:
Περί πιστώσεων για την κατασκευή έργου μεταφοράς νερού σε σταβλικές εγκαταστάσεις στη Μ.Βρύση ο λόγος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και η συζήτηση πήρε να «ανάβει» ύστερα και από συνεχείς ερωτήσεις της μείζονος μειοψηφίας
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:39

Ανοίγει το διάλογο ο Κουρτζανίδης

Συντάκτης:
Μιας και ο λόγος για το δήμο Ευρωπού, να επισημάνουμε πως είναι ο πρώτος που ανοίγει το διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία για το νέο «Καποδίστρια».
Ο δήμαρχος Ευθύμης Κουρτζανίδης πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη διοικητική μεταρρύθμιση, προσκαλώντας Τοπικά Συμβούλια και φορείς, όπου παρουσίασε όλα τα δεδομένα και άκουσε τις προτάσεις και σκέψεις των ανθρώπων του δήμου του.
Αναγκαίος και χρήσιμος ο διάλογος για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:38

Τυχερός ο δήμος Ευρωπού

Συντάκτης:
Περιχαρής είναι ο δήμαρχος Ευρωπού Ευθύμης Κουρτζανίδης, που βλέπει τρία βασικά του προβλήματα και αιτήματα να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης, δίνοντας προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή του, που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη τα χωριά του δήμου του.